Az igazi Mortal Kombat: Godzilla Kong ellen csak az HBO GO-n

A Warner Bros. stúdió idei két nagy blockbustere, a Godzilla Kong ellen és a Mortal Kombat (2021) a vártnál előbb elérhetővé válik az HBO GO és az HBO nézői számára. Mindkét film magyar felirattal és szinkronnal is december 3-án debütál az HBO GO-n, illetve december folyamán az HBO csatornáin is.

A Godzilla Kong ellen című filmben legendák csapnak össze, és a két mitikus ellenfél eget rengető harcában az egész világ sorsa a tét. Kong és védelmezői veszedelmes utazásra indulnak, hogy megleljék Kong igazi otthonát. Velük van Jia is, az árvalány, akivel különlegesen szoros kapcsolatba került. Ám útjukat váratlanul keresztezi a világszerte pusztítást hozó, feldühödött Godzilla. A két titán monumentális összecsapása – melyet láthatatlan erők irányítanak – még csak a kezdet annak a rejtélynek a feltárásában, amit a Föld mélye rejt. A főbb szerepekben Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri. A filmet rendeze Adam Wingard.

A film december 3-án debütál az HBO GO-n és december 5-én az HBO lineáris csatornáján is megtekinthető lesz.

Az MMA-harcos Cole Young számára megszokott, hogy pénzért összeveresse magát, de nem ismeri saját erejét, és azt sem tudja, hogy a Külvidék császára, Shang Tsung miért a legjobb harcosát, a cryomancer Sub-Zerót küldte ellene. Jax utasítására Cole nekiindul, hogy megkeresse Sonya Blade-et. Jax a Különleges Egység vezetője, és ugyanolyan furcsa, sárkányalakú jel van rajta, amilyennel Cole is született. Cole Lord Raiden templománál találja magát, aki egy Földvilágot védelmező Idősebb Isten, és mindenkinek menedéket nyújt, akin ott a jel. Cole olyan tapasztalt harcosokkal kezdi meg a felkészülést, mint Liu Kang, Kung Lao és Kano, az öntörvényű zsoldos, hogy a Föld legnagyobb bajnokaival együtt küzdhessen meg a Külvidék ellen egy olyan összecsapásban, ahol a világegyetem a tét. A főbb szerepekben Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Hiroyuki Sanada és Joe Taslim. A filmet rendezte Simon McQuoid

A film december 3-án debütál az HBO GO-n és december 26-án az HBO lineáris csatornáján is megtekinthető lesz.