Teljeskörű tisztítás a Samsung Bespoke Jet™ porszívóval

A Samsung bemutatja a legújabb Bespoke Jet™ vezeték nélküli álló porszívóját és a hozzá tartozó All-in-One Clean Stationt™ amelyek a 99,999 százalékos többrétegű szűrőrendszernek1 köszönhetően higiénikus tisztítást tesznek lehetővé. A portárolót automatikusan kiürítő töltőállomás sokoldalúsága mellett a Bespoke Jet™ minden eddiginél könnyebb és továbbfejlesztett Digitális Inverter Motorral2 érkezik az erőteljes tisztítás érdekében. A Bespoke Jet™ újításait a CES 2022 kiállításon a CES Innovációs Díjjal tüntették ki.

„A felhasználóknak világszerte rendkívül fontos az otthonuk tisztasága, ezért olyan készüléket alkottunk meg, amellyel a takarítás kényelmesebb és még hatékonyabb lehet – mondta el Hyesoon Yang, a Samsung digitális eszközök üzletágának ügyfélélményért felelős alelnöke. – A Samsung Bespoke Jet™ porszívó kiemelkedő teljesítményével könnyen tisztán tarthatjuk a lakást, az elegáns formatervezésnek köszönhetően pedig remekül illik majd szinte bármilyen belső térbe.” 

Higiénikus tisztítás
A Bespoke Jet™ új All-in-One Clean Station™ többfunkciós tisztító állomással még könnyebben tisztán tartható a lakókörnyezet. Az All-in-One Clean Station™ a Samsung különleges Lég Impulzus technológiájával a dokkolóban álló készülék portárolóját az apró részecskék elvesztése3 nélkül, automatikusan kiüríti, miközben folyamatosan képes tölteni a Bespoke Jet™ porszívót.

A 99,999 százalékos4 többrétegű szűrőrendszernek köszönhetően a Bespoke Jet™ tiszta levegőt bocsát ki használat közben. Ahogy a levegő bekerül a készülékbe, a fő ciklon kiemeli, a fémrácsos rácsszűrő pedig felfogja a nagy porszemcséket. Ezután a mikroszűrő megfogja a finom port, végül pedig a finom porszűrővel a mikropor-részecskék5 is kikerülnek a légáramból. Mindegyik alkatrész és szűrő mosható, így a higiénikus tisztaság még tovább fenntartható.

Erőteljes tisztítás könnyű kialakítás mellett is
A Bespoke Jet™ a kiemelkedő szívóerőnek köszönhetően a keménypadlón vagy a szőnyegen is egyformán hatékony. A beépített Samsung Digitális Inverter Motor 47 százalékkal könnyebb, mint a Jet90 porszívó motorja6 és akár 210 W szívóerőt is képes kifejteni7.

A Jet Cyclone technológia tisztább levegőt és extrém szívóerőt biztosít. A nagy hatékonyságú, multi-ciklonos kialakításnak köszönhetően a Jet Cyclone optimális utat hoz létre a levegőáramlásnak, csökkenti a légellenállást és minimalizálja a szívóerő-veszteséget, így higiénikusan fogja fel a porszívóba kerülő finom porszemcséket.

A Bespoke Jet™ mindössze 1,44 kg tömegű, így könnyen használható akár az egész ház kitakarításához. A felhasználók egyszerűen megtisztíthatják a székek és a kanapék ülőfelületeit, a szekrények és asztalok tetejét, az ablakredőnyöket, a bútorok alatti területeket és a lépcsőfokokat is.

Kényelmes takarítás
A Bespoke Jet™ könnyen használható LCD digitális kijelzője 28 nyelvet8 támogat. A kijelzőn egy pillantással ellenőrizhető a készülék állapota, a teljesítményszintek beállításai vagy az akkumulátor töltöttsége. A kijelző figyelmeztet az olyan esetleges problémákra, mint az eltömődés, a kefébe akadt tárgyak vagy egy hiányzó szűrő, és útmutatást ad ezek megoldásához.

A Bespoke Jet™ kiemelkedő funkciói és teljesítménye mellett az akkumulátor kapacitása is jelentős. A porszívó akár egy órán9 keresztül is használható, ha pedig lemerül, az akkumulátor könnyedén kicserélhető a tartalékra10, így akár két órával tovább használhatjuk. A Samsung egyedülálló technológiájának köszönhetően az akkumulátor megőrzi eredeti teljesítményének 70 százalékát akár 500 cikluson11 keresztül.

A kemény járófelület egyszerű tisztítása érdekében a Bespoke Jet™ továbbfejlesztett Spray Spinning Sweeper™, vízadagolós forgó felmosófejjel érkezik. Az akár 100 percig12 használható, kettős forgó nedves párnájával hatékonyan tisztítható a padló. A továbbfejlesztett Spray Spinning Sweeper™ vízadagolós forgó felmosófej egy könnyen karbantartható 150 ml-es víztartállyal is rendelkezik, így manuálisan több víz permetezhető a felületekre a teljes tisztaság eléréséhez.

A Samsung Bespoke márka filozófiáját megjelenítő, elegáns és stílusos Bespoke Jet™ kialakításának köszönhetően szinte bármely otthonba tökéletesen illeszkedik. Az Éjféli kék és Ködös fehér árnyalatokban elérhető Bespoke Jet™ porszívót a felhasználók nyugodtan elhelyezhetik a nappaliban anélkül, hogy az megzavarná a lakás összhatását.

A Bespoke Jet™ Magyarországon várhatóan 2022 második negyedévében lesz elérhető. A Bespoke Jet™ készülékről további információ a www.samsung.com weboldalon érhető el.

1 A Jet mód használata mellett, az IEC 62885-2, CL.5.11 szabványa szerinti teszt alapján az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezetnél. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak.
2 A Samsung korábbi álló porszívóinak motorjaival összehasonlítva (VS9000: 205g, VS9500: 109g).
3 Az IEC 62885-2, CL.5.11 szabványa szerinti teszt alapján az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezetnél. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak. A 0,5 és 4,2 µm közötti méretű részecskékre vonatkozik.
4 A Jet mód használata mellett, az IEC 62885-2, CL.5.11 szabványa szerinti teszt alapján az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezetnél. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak.
5 A 0,5 és 4,2 µm közötti méretű porrészecskékre vonatkozik.
6 A VS9000 modell motorjának tömege 205g, az új VS9500 motorjának tömege 109g.
7 A szívóerőt a Jet mód használata mellett, a nem motorizált fej bemeneténél tesztelték az IEC62885-2 Cl. 5.8 szabványa szerint. Az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezet tesztjei alapján.
8 A bolgár, kínai, horvát, cseh, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, kazah, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, szlovén, szlovák, spanyol, svéd, thai és ukrán nyelveket.
9 A megadott működési idő a minimális teljesítményszintre vonatkozik, nem motorizált fejjel. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak.
10 A mellékelt akkumulátorok terméktől és modelltől függően eltérőek lehetnek.
11 70 százalékos kapacitást tart fenn 5 év használat után 100 ciklus/év mellett, az akkumulátorcsomag kapacitása (2200mA) alapján. 1 ciklus: Teljes lemerülés teljes feltöltés után (100-0 százalék). Az eredmények a felhasználástól függően változhatnak. Belső tesztelés alapján.
12 A megadott működési idő a „Nedves” módra vonatkozik, ha a Spray Spinning Sweeper™ vízadagolós forgó felmosófej csatlakoztatva van.