A Samsung 2022-es Média Fórumán a legújabb Neo QLED 8K fejlesztéseké a főszerep

A 16 éve a világ vezető tévégyártói közé tartozó Samsung a 2022-es Média Fórumon mutatja be az új TV kínálata mögött álló technológiát, valamint a legújabb funkciókat és innovatív megoldásokat.

A korábban Technikai Szemináriumként ismert események az elmúlt 11 évben különleges platformot teremtettek, ahol a vállalat részletesen bemutathatja újdonságait és exkluzív betekintést nyújthat technológiai fejlesztéseibe. A virtuális formátumú szemináriumra 2022. április 11. és május 26. között hat különböző régióból1, a világ szinte minden részéről várják a résztvevőket. A vállalat Képernyők mindenkinek! jövőképéhez kapcsolódó új technológiákat mutatott be a 2022-es kínálatában, amelyek a televíziókat és más kijelzőket állítják a csatlakoztatott életmód középpontjába. A Média Fórum résztvevői több ilyen technológiáról és új termékről is megtudhatnak részleteket.  

  • Neo QLED 8K: A Quantum Mini LED technológiának és a legújabb 8K Neural Quantum Processzornak köszönhetően a Samsung 2022-es Neo QLED 8K modelljei továbbfejlesztett neurális hálózattal, még pontosabb, 14 bites kontrasztleképezéssel és MI alapú okos felskálázással érkeznek, így az eddigi legrészletesebb képalkotás és színleképezés érhető el. Az új Smart Hub felhasználói felülettel egyetlen kezdőképernyőn érhető el minden okos megoldás és tartalom, így a tévé képernyője a csatlakoztatott életmód kezdőoldalává válhat.
  • Gaming élmény: A 2022-es termékcsalád több olyan jellemzővel és funkcióval is rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a kiváló játékélményhez. A négy, HDMI 2.1 technológiát támogató port2, a Motion Xcelerator Turbo Próval ellátott 4K 144Hz-es frissítés, a Szuper ultraszéles játék nézet és a Játéksáv még látványosabbá és hozzáférhetőbbé teszik a játékot.
  • Lifestyle TV modellek: A Samsung díjnyertes Lifestyle TV portfóliója a legújabb technológiákkal és okosfunkciókkal érkezik a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében. Az olyan különleges megoldásokkal, mint a Szemkímélő mód és az Intelligens kalibráció, a felhasználók életstílusához és mindennapi igényeihez alakítható az élmény, az új kiegészítőkkel pedig teljesen személyre szabható a tévézés.
  • Hangzás és hangeszközök: A Samsung 2022-es hangeszközei a legújabb hardver- és szoftverfrissítéseknek köszönhetően szinte tökéletes összhangban működnek a tévével, így lenyűgöző Dolby Atmos hangzás érhető el velük. A Samsung legújabb hangprojektorai, mint az új Ultra Slim Hangprojektor, az S sorozat készülékei, és a Sound Tower termékcsalád tagjai prémium élményt tesznek lehetővé helytől és környezettől függetlenül.
  • Fenntarthatóság a középpontban: A Samsung célja, hogy 2022-es kínálatában rendszerszinten csökkentse az üvegházhatású gázok kibocsátását, megkönnyítse a termékek újrahasznosítását, valamint a gyártási folyamat és a készülékek használatának környezeti terhelését is minimalizálja. Az új Napelemes távirányító a környezeti fényből és rádiófrekvenciából3 is képes energiát nyerni, emellett a 2022-es termékcsalád egy továbbfejlesztett csomagolásban érkezik, amelyekhez a vállalat nem használ kapcsokat és 90 százalékkal csökkenti a felhasznált tinta mennyiségét is.

A Samsung 2022-es TV kínálatával kapcsolatban további információ a www.samsung.com/hu/tvs weboldalon érhető el.

1 Közel-Kelet, Európa, Délkelet- és Délnyugat-Ázsia, Latin Amerika és Afrika.
2 A portok specifikációi termékenként változhatnak.
3 A Napelemes távirányító elem nélkül működik, és akár 2,4 GHz-es rádiófrekvencián keresztül is tölthető, például a közeli Wi-Fi routerek által kibocsátott rádiójelekből. A rádiójelek gyűjtéséhez a távirányítót a 2,4 GHz-es Wi-Fi routertől legfeljebb 5 cm-es távolságra kell elhelyezni.