A HP bemutatja az új DeskJet Plus Ink Advantage Home multifunkciós nyomtatókat

A HP bemutatja legújabb otthoni használatra tervezett nyomtatóit, a DeskJet 2300, 2700, DeskJet Plus 4100, DeskJet Plus Ink Advantage 6000 és 6400 modelleket. A multifunkciós eszközöket a modern háztartások igényeihez tervezték, így azok kiválóan használhatók munkához, tanuláshoz és az otthoni szórakozást is segítik.

A továbbfejlesztett nyomtatók új funkciókkal érkeznek, könnyebb a beállításuk és magasabb nyomtatási minőséget kínálnak, a 305-ös és 653-as sorozatban is használt, megnövelt kapacitású, eredeti HP festékpatronoknak köszönhetően1.

Multifunkciós nyomtatók, minőségi nyomtatás
A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 és a HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 megfelel minden családtag elvárásának és egyedi igényeinek, a készülékek a feladatok széles körét képesek elvégezni. A legújabb multifunkciós nyomtatók vezeték nélkül csatlakoztathatók az otthoni hálózatra, így a felhasználók az okostelefonjukról is nyomtathatnak a HP Smart2 alkalmazás mobil fax funkciójának segítségével. A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 kétoldalas nyomtatási lehetőséget hoz el a felhasználók otthonába, 35 lapos automata adagolójának köszönhetően pedig minimálisra csökken a várakozási idő.

Innovatív és környezetbarát megoldások

  • Környezetbarát kialakítás – Stílusos és ergonomikus kialakításának köszönhetően a DeskJet Plus Ink Advantage könnyedén illeszkedik a legtöbb otthoni környezetbe és nem foglal fölöslegesen helyet. Az új eszközök külső borítását, a HP Fenntarthatósági Stratégiájának megfelelően, több mint 20 százalékban újrahasznosított műanyagból gyártották3.
  • Intelligens kezelőfelület – Az egyszerűen és intuitívan használható vezérlőpanel személyre szabható kijelzőjén a felhasználók ellenőrizhetik a nyomtató állapotát, a Wi-Fi kapcsolatokról pedig automatikus értesítés jelenik meg rajta.
  • Azonnali hálózati elérés – A felhasználók kiválaszthatják a hálózati csatlakozás legkényelmesebb módját. A hagyományos, beépített USB csatlakozók és a HP Smart alkalmazással elérhető mobil nyomtatás mellett egy kétsávos Wi-Fi® adapteren keresztül is nyomtathatnak, amely folyamatosan ellenőrzi a kapcsolatot és javítja az esetleges hibákat4. A vezeték nélküli kapcsolat így nagyobb távolságból is elérhető, gyorsabb és stabilabb is. A DeskJet Plus Ink Advantage modellek támogatják a Bluetooth® technológiát, amellyel könnyedén kapcsolódhatnak más eszközökhöz és szinte azonnal megkezdhető velük a nyomtatás5.
  • Új generációs tartozékok – Az innovatív HP festékpatronoknak köszönhetően a megjelenő színek élénkebbek, a színhűség pedig minden eddiginél magasabb.

Az otthoni- vagy távmunkára és a digitális oktatásra való átállás lehetővé tette, hogy a felhasználók újra felfedezzék az otthoni nyomtatók előnyeit. Az elmúlt időszakban a HP több oktatási szervezettel is együttműködve indította el a Print and Play ingyenes online platformot, ahol a szülők több száz oktatási anyagot érhetnek el, amelyek segítik az otthoni tanulást. A felületen kategóriánként folyamatosan érhetők el újabb anyagok, olyan témákban, mint a robotok, a tudomány vagy a matematika.

A HP elkötelezett az otthoni nyomtatás támogatása mellett, célunk, hogy mindenki elérhető áron, hatékonyan nyomtathasson otthonában. A legújabb DeskJet modellek sokoldalúsága a hatékony munka mellett szórakozási lehetőségeket is kínál az egész családnak – mondta el Mantuano Mónika, a HP Magyarország marketingmenedzsere. – Az új multifunkciós nyomtatók innovatív megoldásaiknak köszönhetően egyszerűen beállíthatók, csatlakoztathatók a hálózatra és a vezérlőpanelnek köszönhetően azonnal készek a használatra, legyen szó fotók vagy dokumentumok nyomtatásáról, szkennelésről vagy másolásról.” 

Árak és elérhetőség

  • A HP Deskjet 2320 Magyarországon 2020. augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 990,- Ft.
  • A HP DeskJet 2710 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 490,- Ft.
  • A HP DeskJet 2720 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 790,- Ft.
  • A HP DeskJet Plus 4120 Magyarországon 2020 augusztustól lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 990,- Ft.
  • A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 990,- Ft.
  • A HP Deskjet Plus Ink Advantage 6475 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 990,- Ft.

A Print and Play platform elérhető a HP Smart alkalmazáson keresztül, illetve a vállalat hivatalos weboldalán. A HP DeskJet nyomtatóiról további információ a https://www8.hp.com/hu/hu/printers   weboldalon érhető el. 

1 A hagyományos, újratöltött HP festékpatronokhoz képest. A nagyobb kapacitású Inkjet patronok külön vásárolhatók meg. További információ a http://hp.com/go/learnaboutsupplies weboldalon érhető el.  

2 Az ingyenes HP Smart alkalmazás letöltése szükséges. A nyomtatási lehetőségekről további információ a http://hp.com/go/mobileprinting weboldalon érhető el. Egyes funkciók és szoftverek kizárólag angol nyelven érhetők el. Internetkapcsolat szükséges. A fax funkciók csak küldésre használhatók, a megfelelő használathoz további termékekre lehet szükség. A mobil fax funkcióról további információ a http://hpsmart.com/mobile-fax weboldalon érhető el.

3 Az összes műanyag több mint 20 százaléka újrahasznosított alapanyagból készül.

4 Vezeték nélküli csatlakozás kizárólag 2,4 GHz és 5 GHz sávokon támogatott. További információ a http://hp.com/go/mobileprinting weboldalon érhető el. A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance® bejegyzett védjegye.

5 A mobileszköznek támogatnia kell a Bluetooth v4.2-t, és engedélyeznie az elérést. A nyomtatáshoz mobilalkalmazás (például HP ePrint vagy HP Smart) letöltése és futtatása szükséges. A mobileszköz a nyomtatótól maximum 1,5 méteres távolságra lehet. További információ a http://www.hp.com/go/bleprinting weboldalon érhető el. A Bluetooth tulajdonosának védjegye, amelyet a HP licenszszerződés szerint használ.