Megérkezett az első strapabíró Nokia okostelefon

A Nokia telefonok gyártója, a HMD Global ma három új telefont és új audio kiegészítőket jelentett be. A mindennapi használat kihívásaira maximálisan felkészített Nokia XR20 tartós kialakításának köszönhetően sokkal nagyobb ellenálló képességgel bír, mint ahogy azt bárki gondolná. A Nokia C30, a C-széria legújabb tagja, az eddigi legnagyobb képernyővel és akkumulátorral lett felszerelve. A Nokia 6310, a régi klasszikus újragondolt változata, az Originals család új tagjaként debütált. Ezenfelül a vállalat a Nokia kiegészítők eddigi legnagyobb választékát dobja ma piacra: az új stílusú audio termékek négy különböző termékvonalon érkeznek - Go, Micro, Comfort és Clarity.

„A tartósság és a hosszú élettartam elsődleges szempont a fogyasztók számára, így mi is ezeket tartottuk szem előtt. Készítettünk egy globális jelentést a vásárlói trendekről, amelyből kiderült, hogy a fogyasztók 73%-a tovább használná a telefonját, ha készülékeik az idő előrehaladtával is megkapnák a támogatást. A HMD-nél lehetővé tesszük, hogy a felhasználóknak ne kelljen „túl korán" telefont cserélniük, és készülékeink hosszú élettartamának köszönhetően ösztönözzük a fenntarthatóbb fogyasztást.

Örömmel mutatjuk be a Nokia XR20-at - egy strapabíró okostelefont, amely rendelkezik a már védjegyünkké vált elegáns, skandináv dizájnnal, és amelyet mind a fogyasztók, mind a vállalkozások számára ajánlani tudunk.

Ma a megújult X-szériánkat és C-szériánkat is bővítettük 1-1 készülékkel, amelyek tökéletesen fémjelzik mindazt, amit ezek a szériák képviselnek. Célunk, hogy olyan telefonokat kínáljunk a felhasználóknak, amit szeretni fognak, amiben megbíznak és amit hosszabb ideig tudnak használni." – nyilatkozta Florian Seiche, a HMD Global vezérigazgatója

A Nokia XR20, az X-széria kiemelt tagja kiállja a mindennapok próbáját
Extrém hőmérséklet, 1,8 méteres zuhanás, 1 óra a víz alatt és még sok más; az új Nokia XR20-at a mindennapi élet kihívásainál sokkal durvább körülményekre terveztük. Elegáns, mégis időtálló borításba rejtettük ezt a strapabíró okostelefont. Bár valószínűleg soha nem fogod ilyen extrém körülményeknek kitenni a telefonod, megnyugodhatsz, hogy a Nokia XR20 többet képes elviselni, mint amit elvárnál tőle.

Az egyik legerősebb kijelző a teljes nyugalom érdekében: Corning® Gorilla® Glass Victus ™ - amely a legellenállóbb üvegek közé tartozik. Hogy kiderüljön, vajon tényleg bírja-e a telefon a strapát, a brazil foci legenda, Roberto Carlos és a női világbajnok freestyler, Lisa Zimouche kemény tesztek sorozatának vetették alá az új Nokia XR20-at. A jeges vízbe való merítéstől kezdve a betonos futballpályán rúgták, mint egy labdát, dekáztak és cseleztek vele.

Carlos még az 1997. évi Brazília-Franciaország meccsről is megelevenítette híres banánlövését, hogy tesztelje a készülék tartósságát - három Nokia XR20-at egy kapufán helyeztek el, hogy a futball legenda szabadrúgásból lőjön rájuk.

„Az elmúlt húsz évben sokszor kértek fel, hogy ismételjem meg a '97-es szabadrúgásom, de ilyet még soha nem csináltam. Így nem hagyhattam ki ezt a kihívást – mondta Roberto Carlos, brazil világkupa győztes és a Real Madrid legendája. Azt gondoltam, hogy egy mobiltelefon sem élheti túl a focilabda erejét. Bevallom, nem gondoltam volna, hogy a Nokia XR20 képes lesz ellenállni a rúgásomnak. Lehet, hogy már nem vagyok profi játékos, de még mindig oda tudom tenni magam, ha rúgni kell, így ez tényleg lenyűgöző eredmény volt."

A hosszú élettartam újdonságokat is jelent, és ez nem csak arra a napra vonatkozik, amikor kibontod a vadiúj telefonod. A Nokia XR20-ra 4 éven át érkeznek havi biztonsági frissítések és 3 éven át operációs rendszer frissítések.

A Nokia XR20 48MP+13MP duál kamerával és ZEISS optikával van felszerelve, OZO térhangzással és innovatív képalkotó megoldásokkal fűszerezve. A vadonatúj SpeedWarp mód segítségével kedvünkre gyorsíthatjuk be a videónk egyes részeit, még dinamikusabbá téve a felvételeket. A középkategória határait súrolva, szupergyors 5G-vel, 15 W-os vezeték nélküli töltéssel, tartós kivitelezésben érkezik, ezeket minden Nokia rajongó szeretni fogja.

A vadonatúj Nokia XR20 augusztustól kapható Magyarországon gránitszürke színben, 6/128 GB-os konfigurációban 229.990 forint fogyasztói áron.

Nokia 6310: Újjáéled a 2000-es évek kedvence
Az Originals család legújabb tagja az ikonikus Nokia 6310, újragondolt dizájnnal. A Nokia 6310 egy klasszikus, amelyet a mai kor felhasználói számára újraterveztünk. Fejlett megoldásokkal, optimalizált kialakítással és akár hetekig tartó akkumulátorral érkezik, megbecsülve mindazt, amit a Nokia telefonok képviselnek. És igen – van rajta Snake.

A középpontban a felhasználóbarát kialakítás áll; a nagyobb nyomógombok és a hatalmas kijelző teszi könnyebbé és élvezetesebbé a használatot. Az új, felnagyítható menü és a bővebb betűkészlet-beállítás javítják az olvashatóságot, a szöveges üzenetek pedig meghallgathatók a könnyebb használat érdekében.

Nokia 6310 fekete színben, 21 990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető 2021 szeptembertől Magyarországon.

Új Nokia audio kiegészítők, amelyeket az emberek szeretnek, bíznak bennük és hosszabb ideig használhatnak
Bemutatjuk a megújult Nokia audio portfóliót; az új kiegészítők útközben is megbízható társaid lesznek. Négy új, különálló termékvonalon - Go, Micro, Comfort és Clarity – mindegyikük egyedülálló tulajdonságokkal hozza a maximumot.

Go: ultra magas minőségű termékek, amelyek a lehető legjobbat nyújtják a lehető legalacsonyabb áron
Mikro: a kompakt forma igényének kielégítésére
Comfort: azoknak a felhasználóknak, akiknek a kényelem a legfontosabb
Clarity: csúcsminőségű fülhallgató, a legújabb technológiával

A Nokia XR20-szal együtt érkező új Nokia Clarity Earbuds Pro kiváló hangzást biztosít, amely minőségben és akkumulátor élettartamban is az élen jár. A dual mikrofon, a környezeti zajszűrő (ENC), a Qualcomm® cVc ™ és az aktív zajszűrő (ANC) hatékony kombinációja kizárja a háttérzajt a hívások és a zenehallgatás közben, hogy elmerülhess a munkában vagy épp a relaxációban.

„Az okostelefonokhoz hasonlóan a Nokia kiegészítők kiválósága az iparág vezető minőségi tesztjeinek eredménye. A Nokia okostelefon-közösségünk nagy múltú tapasztalata lehetővé tette számunkra, hogy a kiegészítő termékek ökoszisztémáját lenyűgöző portfólióvá alakítsuk. Ezt olyan erős partnerségek hálózata támogatja, mint a Binatone, amely biztosítja, hogy a legjobbat nyújthassuk bővülő rajongótáborunknak. A kiegészítőket a természet ihlette, és annak védelme érdekében papírba és szójaalapú tintába csomagoltuk őket, hogy minden új termékvonal prémium élményét nyújtson elérhető áron." – mondta Alex Lambeek, a HMD Global Accessories üzletág igazgatója

Megbízható együttműködések a legjobb élményért
Mától indul együttműködésünk az iparág két vezető szolgáltatójával: A Spotify a Nokia okostelefon-tulajdonosainak 70 millió zeneszámhoz és 2,6 millió podcast-hoz fog hozzáférést biztosítani. A vírus-programok ellen az ExpressVPN szolgáltatása fog védelmet nyújtani, mely minden új Nokia okostelefonon elérhető lesz, 30 napos ingyenes próbaverzióval.

Stephen Taylor, a HMD Global marketing igazgatója: „Mindig büszkék voltunk arra, hogy az iparág legjobbjaival dolgozhatunk együtt, a Nokia rajongók érdekében. Ma további két húzónévvel bővült ez a csapat, amelyek lehetővé teszik a leginnovatívabb élményt a Nokia telefon tulajdonosainak. Minden együttműködés tovább öregbíti azt, amit képviselünk. Csak olyan cégekkel működünk együtt, akikben megbízunk. "