Még több helyen elérhető a HUAWEI P60 Pro

Mostantól a MediaMarkt webáruházában és a Yettel online kínálatában is megvásárolható a Huawei legújabb zászlóshajója, a HUAWEI P60 Pro1. A készülék jelentős fejlesztéseket hoz a mobilfotózás terén, a DXOMARK független tesztlabor szerint jelenleg ez a legjobb okostelefon fotózásra.2 A HUAWEI P60 Pro mindössze 10 perc alatt akár 50 százalékra tölthető Turbo módban, Kunlun Glass kijelzője pedig rendkívüli törésállóságot biztosít a hagyományos kijelzőüvegekhez képest.

Július 6-tól már a MediaMarkt webáruházában és a Yettel online kínálatában is kapható a HUAWEI P60 Pro. A prémium kategóriás készülék elegáns és stílusos kialakítású, gyöngyház textúrát idéző dizájnját a természet ihlette: Rokokó Gyöngy változatban a különleges gyártási technológiának köszönhetően minden készülék hátlapja egyedi mintázatú.

A P60 Pro emellett újratervezett optikai rendszerrel rendelkezik, és az iparágban elsőként többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerával szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok mellett is részletgazdag, kiváló minőségű fényképeket készítsen. Emellett a HUAWEI P60 Pro további újítást hoz az éjszakai teleobjektíves fotózás terén: a készülék F2.1 rekesznyílású Ultra Lighting telefotó kamerája a piac egyik legnagyobb rekesznyílásával rendelkező periszkópos telefotó kamera.

A HUAWEI P60 Pro rendkívül tartós kialakítású, a gyártó által fejlesztett strapabíró Kunlun Glass üvegpanel jelentősen, akár tízszeresére növelheti a készülék törésállóságát a hagyományos védőüvegekhez képest. A készülék akkumulátora hosszú üzemidőt biztosít, és a 88W-os SuperCharge töltés Turbo módjában akár 50 százalékra feltölthető 10 perc alatt.

Az új HUAWEI P60 Pro vásárlói ráadásul most egy 2023. december 31-ig tartó Tinder Plus előfizetést is kapnak ajándékba, amelyet az AppGalleryn keresztül érhetnek el felhasználói profiljukból az Ajándékok menüpont alatt

1 https://consumer.huawei.com/hu/phones/p60-pro/
2 https://www.dxomark.com/huawei-p60-pro-camera-test/