Hazánkba érkezik a Samsung Galaxy A41

Magyarországra érkezik a Samsung Galaxy A sorozatának következő tagja, a Galaxy A41 okostelefon. Az olyan, iparági szinten is meghatározó funkciókkal, mint a lenyűgöző Infinity-U kijelző, a három hátlapi kamera és a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor, az A41 izgalmas audiovizuális élményeket nyújt. A készülék május 22-től a hazai üzletekben is megvásárolható.

„A Galaxy A sorozat tagjai alapvető fontosságú innovációkat és kiemelkedő élményeket kínálnak kompromisszumok nélkül, széles árkategóriában – mondta YeonJeong Kim, a Samsung alelnöke és a Mobilkommunikációs üzletág innovatívtermék-tervezésért felelős csoportjának vezetője. – Nagy örömünkre szolgál, hogy a Galaxy A41 készülékekkel folytathatjuk a megkezdett utat. Az a célunk, hogy a legújabb innovációk még több, elérhető árú okostelefonban megtalálhatók legyenek a portfóliónkban.”

A Galaxy A41 a lehető legtöbbet hozza ki a kompakt kialakításból a 6,1 colos Super AMOLED Infinity-U kijelzővel, amellyel a felhasználók egészen magával ragadó tartalmakat tarthatnak a kezükben. A hosszú üzemidőt biztosító, 3500 mAh kapacitású akkumulátorral az A41 egész nap bírja, a 15 W gyorstöltéssel pedig a felhasználóknak kevesebb időt kell a töltésre fordítaniuk.

A Galaxy A41 hatékony kamerarendszerrel érkezik, a sokoldalú három hátlapi kamera 48 megapixeles főkamerájával, 5 megapixeles Mélységérzékelőjével és 8 megapixeles Ultraszéles látószögű kamerájával részletes közeli felvételek és látványos tájképek egyaránt készíthetők. A 25 megapixeles előlapi kamera Élőfókusz módja lenyűgöző szelfiket és kiváló minőségű videóhívásokat tesz lehetővé.

A Galaxy A41 kialakítása kivételes, a lekerekített sarkok és a fényes kivitel kényelmes használatot tesznek lehetővé, az izgalmas színvariánsoknak és a készülék hátulján fény hatására változó, prizmaszerű mintázatnak köszönhetően az új készülékek valóban egyedi megjelenést biztosítanak. Az A41 Fekete Fénytörés, Fehér Fénytörés és Kék Fénytörés színekben lesz elérhető.

A Galaxy A41 Magyarországon 2020. május 22-től érhető el 104.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A Galaxy A41-ről és az A széria további készülékeiről további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-a41-a415/SM-A415FZKDEUE/ weboldalon érhető el.

Galaxy A41 Termékjellemzők1

 

Galaxy A41

Kijelző2

6,1 colos FHD+ Super AMOLED

Infinity-U Display (1080x2400)

Kamera

Hátlapi

Főkamera: 48MP, F2.0

Ultraszéles látószög: 8MP, F2.2

Mélységérzékelő: 5MP, F2.4

Előlapi


25MP, F2.2

 

Váz

69.8 x 149.9 x 7.9 mm

152g

AP

Nyolcmagos processzor

(Dual 2.0GHz + Hexa 1.7GHz)

Memória3

4GB RAM

64GB belső tárhely

Micro SD slot (akár 512GB-ig)

Akkumulátor4

3,500mAh (átlagosan)

15W Gyorstöltés

Biometrikus azonosítás

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó

Színvariációk5

Fekete Fénytörés

Fehér Fénytörés

Kék Fénytörés

 

1 A jelen cikkben szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak. 

2 A kijelzőt teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós terület ennél kevesebb a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.

3 A tényleges memória országtól és régiótól függően változhat.

4 Harmadik fél általi, IEC 61960 standard szerinti laboratóriumi teszten elért átlagos érték. Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat.

5 Az elérhetőség országtól függően változhat