Bemutatkozik a Samsung Galaxy S10 Lite és Note10 Lite

A Samsung az új Galaxy S10 Lite és Galaxy Note10 Lite okostelefonokkal teszi szélesebb körben elérhetővé Galaxy innovációit. A Galaxy Lite modellek olyan prémium megoldásokkal érkeznek, mint a legújabb kameratechnológia, a Note egyedi S Penje, a lenyűgöző kijelzők és a hosszan tartó akkumulátorok.

„Az elmúlt tíz évet a Galaxy S és a Galaxy Note sorozat világszintű sikere határozta meg. Ezek az eszközök a Samsung vezető iparági innovációit testesítik meg, a kiemelkedő teljesítménytől az intelligens megoldásokig és szolgáltatásokig – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite elhozzák a legfontosabb prémium funkciókat.”

Galaxy S10 Lite: Professzionális kamera a tökéletes fotókhoz és lenyűgöző videókhoz

Az elérhető áron érkező Galaxy Lite készülékek egyedi funkciók egész sorát kínálják a felhasználók számára a Samsung kiemelkedő kameratechnológiájának segítségével.

A Galaxy S10 Lite Ultraszéles látószögű és Makro kameráival, valamint az új Szuperstabil optikai képstabilizációval (OIS) a felhasználók új szintre emelhetik a fotók minőségét. A Szuperstabil OIS a Szuperstabil felvétel funkcióval magasabb stabilitást biztosít az akciófotók- és videók felvételénél, így azokon kompromisszumok nélkül örökíthetők meg a legizgalmasabb pillanatok. 

Az Ultraszéles látószögű kamera látómezője az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos, az előlapi- és hátlapi nagyfelbontású kamerákkal pedig még a legapróbb részletek is kristálytisztán kivehetők lesznek.

Galaxy Note10 Lite: Kiemelkedő hatékonyság, bárhol, bármikor

A Galaxy Note10 Lite és az S Pen segítségével a felhasználók átélhetik a prémium Note élményt és hatékonyan dolgozhatnak az eszközön. A Bluetooth Low-Energy (BLE) támogatásnak köszönhetően az S Pen egyetlen kattintásával prezentációkat vagy videókat indíthatnak el, vagy fotózhatnak. A Mozdulatokkal az S Pen egyedi funkciói könnyedén elérhetők és használhatók. A Samsung Notes alkalmazással a jegyzetelés könnyebb és gyorsabb lesz, akár útközben is, és még a kézírás is könnyedén szerkeszthető és megosztható szöveggé alakítható. 

Prémium Galaxy funkciók:

A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite széles körben elérhetővé teszik a Galaxy okoseszközök prémium jellemzőit:

  • Lenyűgöző kijelzők: A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite határtalan Infinity-O kijelzővel érkezik. A 6,7 colos képernyőn látványosan jelennek meg a különböző multimédiás tartalmak, így a felhasználók zavartalanul élvezhetik azokat.
  • Nagyobb, hosszan tartó akkumulátor: A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite erőteljes, 4 500 mAh kapacitású akkumulátorral és szupergyors töltéssel érkeznek, így a felhasználók tovább kapcsolatban maradhatnak és elég csak az igazán fontos dolgokra figyelniük.
  • Szolgáltatások és biztonság: A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite a Samsung ökoszisztémájának intelligens alkalmazásait és szolgáltatásait is használják, mint a Bixby (Vision, Lens Mode, Rutinok), a Samsung Pay1 vagy a Samsung Health. A készülékeket a magas szintű védelmet nyújtó biztonsági platform, a Samsung Knox védi.

A Galaxy S10 Lite 227. 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, Prizma Fehér, Prizma Fekete és Prizma Kék árnyalatokban, a Galaxy Note10 Lite pedig 219.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, Fénylő Prizma, Fénylő Fekete és Fénylő Vörös színekben érkezik Magyarországra január végén. A legújabb Galaxy eszközökről további információ a http://www.samsungmobilepress.com és www.samsung.com weboldalakon érhető el.

Galaxy S10 Lite és Galaxy Note10 Lite termékjellemzők2

 

Galaxy S10 Lite

Galaxy Note10 Lite

Kijelző

6,7 colos Full HD+

Super AMOLED Plus Infinity-O Display,

2400x1080 (394ppi)

 

6,7 colos Full HD+

Super AMOLED Infinity-O Display,

2400x1080 (394ppi)

* A Super AMOLED Plus kijelző ergonomikus kialakítású a vékony és könnyű, flexibilis OLED technológiával készült kijelző panelnek köszönhetően.

* A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva; a valós felület a sarkok és az   előlapi kamera miatt kisebb.

Kamera

Hátlapi: Triple Kamera

- Makro: 5MP F2.4

- Széles látószög: 48MP Szuperstabil OIS AF F2.0

- Ultraszéles látószög: 12MP F2.2

 

Előlapi: 32MP F2.2

Hátlapi: Triple Kamera

- Ultraszéles látószög: 12MP F2.2

- Széles látószög: 12MP 2PD AF F1.7 OIS

- Teleobjektív: 12MP F2.4 OIS

 

Előlapi: 32MP F2.2

Váz

75.6 x 162.5 x 8.1mm, 186g

76.1 x 163.7 x 8.7mm, 199g

AP

7nm 64-bit nyolcmagos processzor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

10nm 64-bit nyolcmagos processzor (Quad 2.7GHz + Quad 1.7GHz)

Memória

6/8GB RAM és 128GB belső tárhely

6GB RAM és 128GB belső tárhely

* Országtól, szolgáltatótól, modelltől és színtől függően változhat.

* A használható memória kisebb, mint a teljes memória az operációs rendszer és más, az eszközt működtető szoftverek által elfoglalt hely miatt. A tényleges felhasználható memória szolgáltató függvényében eltérhet, és szoftverfrissítések után megváltozhat.

Akkumulátor3

4,500mAh (átlagosan)

4,500mAh (átlagosan)

* Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték. Az átlagos érték az IEC 61960 szabványnak megfelelő teszteken jelentkező eltérések figyelembevételével becsült átlag. A minimális kapacitás 4 370 mAh. Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat.

OS

Android 10.0


1 A Samsung Pay Magyarországon nem érhető el.
2 A jelen cikkben szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.
3 Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték. A minimális kapacitás ennél alacsonyabb lehet. Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat. További információ a http://www.samsung.com weboldalon érhető el.