A Samsung bemutatja: Galaxy A71 és Galaxy A51

A Samsung bemutatja a Galaxy A széria legújabb tagjait, a Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonokat. A jelentős újításokat és nagyszerű mobil élményeket kínáló készülékek továbbfejlesztett funkciókkal érkeznek. A hosszabb üzemidőt biztosító akkumulátor egy mozgalmas napon is megbízható társ, az intelligens kamera a felhasználó szemével látja a világot, az Infinity-O, határtalan kijelzőn pedig lenyűgöző részletességgel jeleníthetők meg a különféle tartalmak.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Galaxy A sorozat sikere a Galaxy A71 és Galaxy A51 okostelefonokkal folytatódhat tovább. Tavalyi indulása óta a Galaxy A portfolió a vállalat egyik legkedveltebb készülékcsaládjává lépett elő. A Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonok a felhasználók számára leginkább fontos innovációkkal érkeznek – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyarország alelnöke. – Tudjuk, hogy az felhasználóknak olyan eszközökre van szükségük, amelyek esztétikusak, sokáig használhatók és minden élményt azonnal meg lehet velük örökíteni. Büszkék vagyunk arra, hogy a legújabb Galaxy A készülékek könnyedén teljesítik ezeket az elvárásokat.”

Továbbfejlesztett kamera

A Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonok négy kiemelkedő teljesítményű kameráját arra tervezték, hogy az élet legfontosabb pillanatait örökítsék meg. A Főkamera mellett az Ultraszéles látószögű, a Makró kamera és a Mélységérzékelő működését is olyan intelligens megoldások egészítik ki, amelyekkel a Galaxy A 71 és Galaxy A51 készülékek változatos élethelyzetekben is részletes és ragyogó képeket készítenek.

A Galaxy A71 64 megapixeles, és a Galaxy A51 48 megapixeles kamerája kiemelkedő minőségű képeket készít. Akár éjjel, akár nappal történnek az események, a kamera a lehető legnagyobb részletességgel és élénk színekkel örökíti meg őket. Az Ultraszéles látószögű lencse az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos látószögben fényképez, az intelligens váltás funkció pedig minden helyzetben segít megtalálni az ideális felvételi módot. A Makró kamera kristálytisztán ragadja meg a közeli tárgyak részleteit, míg a Mélységérzékelő az Élőfókusz módnak köszönhetően kiemeli a képek témáját.

Magas minőségű videófelvétel
A Szuperstabil felvétel funkcióval a legmozgalmasabb kalandokról is lenyűgöző felvételek készülhetnek. A Szuperstabil felvétel csökkenti a kamera rázkódását, ha a videó alanya vagy készítője mozgásban van a rögzítés közben. A különleges funkcióval a felhasználók akár futás közben vagy nehéz terepen is könnyedén megörökíthetik a fontos pillanatokat.

Határtalan kijelző-élmény
A Galaxy A71 és a Galaxy A51 egyaránt Super AMOLED Infinity-O, határtalan kijelzővel érkezik. A 6,7- és 6,5 colos kijelzők magával ragadó élményt biztosítanak mindkét készüléken. A felhasználók kizárhatják a külvilágot és teljesen a tartalomra koncentrálhatnak a Samsung eddigi legnagyobb mobilkijelzőinek egyikén.

Korlátlan kapcsolat
A Galaxy A71 és a Galaxy A51 is erőteljes, 4500, illetve 4000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik, így az egész napon át használhatók. A Galaxy okostelefonoknál megszokott 25 és 15 wattos gyorstöltéssel a felhasználók töltés esetén sem maradnak sokáig a készülékük nélkül.  

A Galaxy A71 és A51 segítségével elérhetők a Samsung ökoszisztémájának intelligens alkalmazásai és szolgáltatásai, mint például a Bixby (Vision, Lens Mode, Rutinok), a Samsung Pay1, vagy a Samsung Health. A készülékek védelméért a Samsung magas szintű biztonsági platformja, a Knox felel.

A Samsung Galaxy A51 készülékek Magyarországon 129.900 forintos ajánlott fogyasztói áron az év második hetétől, míg az A71 készülékek 159.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhetők el, az év negyedik hetétől.

Galaxy A71 és Galaxy A51 termékjellemzők2

 

Galaxy A71

Galaxy A51

Kijelző3

6,7 colos, Full HD+ (1080 x2400)

6,5 colos, Full HD+ (1080 x2400)

Super AMOLED

Super AMOLED

Infinity-O kijelző

Infinity-O kijelző

Kamera

Hátlapi

Főkamera: 64MP, F1.8

Mélységérzékelő: 5MP, F2.2

Makró: 5MP, F2.4

Ultraszéles látószög: 12MP, F2.2

Főkamera: 48MP, F2.0

Mélységérzékelő: 5MP, F2.2

Makró: 5MP, F2.4

Ultraszéles látószög: 12MP, F2.2

Előlapi

Előlapi kamera: 32MP, F2.2

Előlapi kamera: 32MP, F2.2

Váz

163.6 x 76.0 x 7.7mm / 179g

158.5 x 73.6 x 7.9mm / 172g

AP

Nyolcmagos processzor (Dual 2.2GHz + Hexa 1.8GHz)

Nyolcmagos processzor (Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz)

Memória4

6GB RAM

4 GB RAM

128GB Belső tárhely

128GB Belső tárhely

Micro SD foglalat (akár 512 GB)

Micro SD foglalat (akár 512 GB)

SIM Kártya

Dual SIM (3 foglalat)

Dual SIM (3 foglalat)

Akkumulátor5

4,500 mAh (átlagosan), 25W Szupergyors Töltés

4,000 mAh (átlagosan), 15W Gyorstöltés

Biometrikus Hitelesítés

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, Arcfelismerés

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, Arcfelismerés

Színek6

Prizma Fekete / Ezüst/ Kék

Prizma Fekete / Ezüst/ Kék


1 A Samsung Pay Magyarországon nem érhető el.
2 A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.
3 A kijelzőt teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva.
4 Az elérhetőség országtól függően változhat.
5 Harmadik fél általi laboratóriumi teszten elért átlagos érték. A minimális kapacitás ennél alacsonyabb lehet.
6 Az elérhetőség országtól függően változhat.