Új, valódi vezeték nélküli fülhallgató a Panasonic-tól

A Panasonic nagy örömmel jelenti be RZ-B210W valódi vezeték nélküli fülhallgatóját, amely tökéletesen felveszi a mindennapok ritmusát.

A méltán népszerű Panasonic RZ-100W valódi vezeték nélküli fülhallgató sikerét követve az új RZ-B210W modern formákkal és színválasztékkal jelenik meg, hogy minden ízlésnek és felhasználási helyzetnek megfeleljen.

A mindennapokat segítő technológia

Észrevétlenül alkalmazkodik az életstílusához
A töltőtokkal menet közben is tölthető az akkumulátor, így további 16 órányi használatot lehet elérni. A töltőtokon található 4 LED-fény jelzi a töltöttségi szintet. Mindegyik fény 4 órányi lejátszást jelez mindkét fülhallgatóval. A töltőtok és a két fülhallgató mindössze 2 óra alatt teljesen feltölthető a mellékelt USB-C kábelen keresztül.

Az RZ-B210W IPX4 fokozatú cseppállósága gondoskodik róla, hogy bármilyen időjárási körülmények között elindulhasson egy kemény edzésre, anélkül, hogy a vízcseppek miatt kéne aggódnia.

Ráadásul az ergonomikus kialakítás a három különböző méretű (S/M/L) gumis fülbetéttel válik teljessé, hogy a fülhallgató tökéletesen illeszkedjen bármilyen fülhöz. Ennek köszönhetően kényelmes a viselet, pontos a rögzülés és kiváló hangzást biztosító szigetelés valósul meg.

A csatlakoztatott mobil eszközzel a fülhallgató támogatja a hangsegédet is, így a digitális asszisztens egy érintésre van csak, hogy az RZ-B210W-re bármilyen helyzetben lehessen számítani.

Legendás Panasonic hangzás

Minden elvárást túlszárnyalva
Az RZ-B210W 10 mm-es hangsugárzója kiváló Panasonic hangzást szólaltat meg a kompakt fülhallgatóban. A fülhallgatót úgy alakították ki, hogy az elegáns formából minden várakozást felülmúló basszus áradjon.
A Bluetooth 5.0 technológia nem csak stabil csatlakozásról, hanem kristálytiszta zenelejátszásról és hanghívásról is gondoskodik.

Piaci megjelenés
A Panasonic RZ-B210W 2021 novemberének végétől 89 dolláros áron elérhető a hivatalos forgalmazóknál és a Panasonic webshopjában. A fülhallgatók fekete, fehér és pink színben lesznek kaphatók.