Új Dell egér az utazásokhoz

A Dell Technologies bemutatta a Dell Bluetooth Travel Mouse-t (MS700), a világ első1 olyan elforgatható egerét, amely Bluetooth-on keresztül több eszközzel is használható. Az új terméket olyan munkavállalóknak tervezték, akik sokat utaznak, és több helyszínen dolgoznak. A mindössze 56,9 gramm súlyú egér hátsó része elforgatható, amitől laposabb lesz, így könnyebben tárolható és hordozható.

Nincs szükség pótelemekre, hiszen az egér élettartama 24 hónap, amely a leghosszabb2 az elforgatható termékek között. Az egér akár 3 eszközhöz is zökkenőmentesen csatlakozhat Bluetooth 5.0-n keresztül, az egykattintásos3 Dell Pair funkcióval. Az optikai LED-érzékelőnek és az állítható 4000 DPI-nek köszönhetően az egér lehetővé teszi, hogy a felhasználók pontosan és kényelmesen navigálhassanak különböző felbontású monitorokon.

A Dell Bluetooth Travel Mouse-hoz a Dell Advanced Exchange szolgáltatás keretében 3 év jótállás jár. A külseje modern: lágy tapintású, fekete kivitelben kapható, alatta fényes ezüst árnyalattal.

A modell a következő hetekben elérhető lesz világszerte.

1 Rendszerkövetelmény: Bluetooth Low Energy Technology. A Dell Bluetooth Travel Mouse - MS700 egyszerre akár 3 eszközhöz is csatlakoztatható. A következő operációs rendszerekkel kompatibilis: Windows 8.1, 10 és 11; Mac; Linux (Red Hat Enterprise 8.0/Ubuntu 18.4); Android, Chrome, macOS, Linux, iOS.
2 Az elem élettartamának kiszámítása során átlagban napi 8 órás használatot és 16 órás kikapcsolt állapotot vettek figyelembe. Az elem élettartama a felhasználótól és a számítástechnikai körülményektől függően változhat. Az elemeket szükség esetén cserélje ki.
3 A kezdeti párosítás alapján.