Íme a kategória legjobb zajcsillapításos vezeték nélküli fülhallgatója

A Panasonic két valódi vezeték nélküli fülhallgató megjelenését jelentette be, amelyek stabil csatlakoztathatóságot és kiváló hívásfunkciót biztosítanak okostelefonos használatnál. Az RZ-S500W (fekete és fehér színben érhető el) a kategória1 legjobb zajcsillapítását nyújtja. Az RZ-S300W (fekete/fehér/zöld színben érhető el) kompakt méretével (kb. 17 mm átmérő) és stabil okostelefonos csatlakozásával hódít.

Duál hibrid zajcsillapítási technológia (csak az RZ-S500W modellnél)
Az RZ-S500W duál hibrid zajcsillapítási technológiát alkalmaz, amely a Feedforward Noise Cancelling ( előrecsatoló zajcsillapítás) és a Feedback Noise Cancelling (visszacsatoló zajcsillapítás) kombinációját ötvözi az analóg és digitális jelfeldolgozással. Ezek a technológiák együtt biztosítják a kategória legjobb zajcsillapítását.

A technológia úgy valósítja meg a zajcsillapítást, hogy felismeri a fülhallgatón kívülről érkező zajokat, és olyan ellentétes hangmintákat bocsájt ki, amelyek semlegesítik a zajokat.

Kiváló hívási hangminőség
Az RZ-S500W és az RZ-S300W is kiváló teljesítményű MEMS mikrofonnal és egyedi beépített labirintuskamrával rendelkezik, amely kiszűri a szélzajt. A fülhallgató csökkenti a kellemetlen zajokat, ami javítja a zajcsillapítást és a hívás hangminőségét. Ezenfelül az RZ-S500W hangsugárformáló technológiát alkalmaz, amely hatékonyan juttatja célba a hangokat miközben csökkenti a környező zajokat is.

Stabil csatlakozás
A hagyományos valódi vezeték nélküli fülhallgatóknál gyakran rövid időre megszakad a Bluetooth kapcsolat a zsúfoltabb helyeken. Az újabb modellek nem csupán kompakt méretűek, de rendkívül megbízható Bluetooth csatlakozást biztosítanak, hogy zavartalan legyen a zenehallgatás. A kis méretet a Bluetooth antenna és az érintésérzékelő vezérlőegységbe történő integrálásával lehetett elérni, a csatlakozás megbízhatóságát pedig az antenna-alkatrészek maximális kihasználásával biztosították. Egyedi fejlesztésű antennaszerkezetünkkel sikerült maximalizálni az antenna teljesítményét még ilyen kis termékméretben is.

Ráadásul a jobb- és baloldalt függetlenül kezelő jeladórendszer a jobb és baloldali csatornák közötti megfelelő hangegyensúly létrehozásával segít a stabil csatlakozás fenntartásában, hogy a felhasználók bárhol átadhassák magukat a tartalmak élvezetének.

Egyszerűen használható funkciókkal még élvezetesebb a használat
Egy jó termékből, akkor lesz nagyszerű termék, ha élvezetes a használata, és ez alól az RZ-S500W és az RZ-S300W sem kivétel.

A környezeti hangmód segít, hogy lejátszás közben is hallja a környező hangokat, amikor rövid időre azokra is figyelnie kell, például egy taxiban vagy a repülőtéren. Az érintésérzékelő érintésével válthat a felhasználó a „zajcsillapítás”, a „környezeti hang” és a kikapcsolás között.

A stílusos és kompakt forma elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszabb használatnál is kényelmes legyen a fülhallgató. Óriási mennyiségű háromdimenziós fülanatómiai adatot dolgoztak fel, és ennek segítségével tervezték meg a hangnyílások szögét és méretét a maximális kényelem eléréséhez. Ehhez társul még az IPX4 védelmi fokozattal egyenértékű cseppvédelem2, hogy még a nyári záporok se érhessék felkészületlenül.

A hangsegéd kompatibilitás (Siri®/ Google Assistant™/ Alexa) alap képesség az elfoglalt, sokat utazó okostelefon-felhasználók számára. Ezek a hangsegédek könnyen aktiválhatók a fülhallgató érintésérzékelőjével. A felhasználók az Alexa okostelefonos alkalmazáson keresztül az Amazon Alexát is aktiválhatják3.

Panasonic Audio Connect alkalmazás4
A Panasonic Audio Connect alkalmazás5 (ingyenes) okostelefonra történő telepítésével további funkciók válnak elérhetővé, amelyek megkönnyítik az okostelefon párosítását és a kezdő beállítások megadását.

Termékinformáció

RZ-S500W

 1. A kategória vezető zajcsillapítása
  Nagy teljesítményű duál hibrid zajcsillapítási technológia
 2. Kiváló hívási hangminőség
  Hangsugárformáló zajcsökkentés MEMS mikrofonnal
 3. Stabil csatlakozás zsúfolt helyen is
  Egyedi antenna a kompakt készülékházban
  Bal és jobb oldalt függetlenül kezelő jeladó rendszer

1 2019. december 20-i állapot a Panasonic Corporation által végzett felmérés szerint, amely a JEITA irányelvei szerint készült a valódi vezeték nélküli fülhallgatók piacán. Kizárólag az RZ-S500W modellnél érhető el.

2 Csak a fülhallgatók rendelkeznek az IPX4 besorolással egyenértékű védelemmel. A töltőbölcső nem rendelkezik ilyen védelemmel.

3 Az aktiválás menetrendjéről a honlapunkon nyújtunk majd tájékoztatást.

4 Android™ 6.0 vagy újabb operációs rendszert futtató és a Google Play™ áruházat támogató okostelefonokkal illetve az iOS9.3 vagy újabb operációs rendszert futtató iPhone®, iPad® és iPod Touch® készülékekkel kompatibilis.

5 Angol, német, francia és spanyol nyelven érhető el. További nyelvek támogatását külön jelentik majd be.