„Erőteljes basszus, ami lendületbe hoz”

A hamarosan megjelenő RB-M700B, RB-M500B és RB-M300B vezeték nélküli fejhallgatók életteli és erőteljes basszus hangzást szólaltatnak meg.

Az elmúlt években a basszus hangok dominálták a globális slágerlistákat. A Panasonic ezért kifejlesztette az XBS DEEP (Extra Bass System Deep) technológiát, amely ennél az új fejhallgató-sorozatnál is megjelenik. Az új megoldásunk három technológiával fokozza a mély hangokat, hogy életre keltse a legújabb számokat. Az XBS DEEP három alkotóeleme a 40 mm-es Free Edge sugárzórendszer, az Acoustic Bass Control és a Harmonic Tuning EQ.

Az XBS DEEP technológiai háttere

- 40 mm-es Free Edge sugárzórendszer
A rendszer sokkal kevesebb torzítással képez dinamikus basszusokat, miközben a közép és magas frekvenciájú hangok is tisztán áradnak belőle. A 40 mm-es Free Edge sugárzórendszerben egy rendkívül rugalmas anyag fedi a membrán szélét, hogy a nagy mennyiségű elektromos zenei jelből képződő levegőrezgések is finoman és pontosan szólaljanak meg.

- Acoustic Bass Control
A fejhallgató egész kamráját úgy tervezték, hogy abban pontosan és a lehető legkevesebb torzítással képződjenek a hangok. Az Acoustic Bass Control olyan aprólékos tervezéssel született, amelynek eredményeként a beépített levegőterelő lemez által irányított levegő mindig megfelelő mennyiségben áramlik át a nyílásokon és a szűrőkön, hogy pontosan a kívánt mély hangok dübörögjenek.

- Harmonic Tuning EQ
A basszus hangélmény csak akkor lesz teljes, ha azt tiszta közép és magas hangok egészítik ki. Általában az alacsonyabb frekvenciák erősítésével romlik a teljes hangtartomány tisztasága. A Panasonic hosszú évek alatt szerzett hangtechnikai tudására alapozva a Harmonic Tuning EQ funkciója a teljes hangtartományt hangolja, hogy a fokozott basszus hangzás mellett a magasabb frekvenciák se torzuljanak.

Vezeték nélküli fejhallgatók, amelyekkel átélheti a valódi, erőteljes basszusélményt

Aktív zajcsillapítás (csak az RB-M700B terméknél)
Az aktív zajcsillapítás semlegesíti az eredetileg megszólaltatott basszus hangokat zavaró külső zajokat, hogy még élénkebben és tisztábban düböröghessenek a mélyek.

Bass Reactor (csak az RB-M700B / RB-M500B termékeknél)
A technológiát a fejhallgató belsejébe beépített egység szolgáltatja, amely kizárólag az alacsonyabb frekvenciákra reagál, és úgy növeli növeli a basszus hangokat, hogy közvetlenül a fejhallgatóházra továbbítja a valódi rezgéseket. Ez olyan zenei élményt ad, mintha egy koncerten vagy klubban hallgatná az előadást.

Oldalirányú nyomáselosztó technológia
A Panasonic hosszú évek óta gyűjti és tanulmányozza a fülpárnák által kifejtett nyomásadatokat. Az új modellek már rendelkeznek azzal az oldalirányú nyomáselosztó technológiával, amely egyenletesen osztja el a fülkagylót érő nyomást, hogy még kényelmesebb legyen a fejhallgató viselete. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a hosszabb zenehallgatásnál is kellemesen illeszkedik a fejhallgató a fülre.

Ezekkel a fejhallgatókkal bárhol elmerülhet a teljes körű zenei élményben.

Termékinformáció

RP-M700B (fekete / homokbézs)

A csúcsmodell az XBS DEEP és Bass Reactor technológiákon kívül aktív zajcsillapítással is rendelkezik, hogy zavartalanul élvezhesse a mély, erőteljes basszust.

  1. Deep Bass lejátszás határozott basszusképzéssel
  2. Erőteljes hangzás, akár az élő zene
  3. Aktív zajcsillapítás