Budaörsön mutatkozik be a Huawei legújabb okosórája, a WATCH GT 4

Magyarországon is bemutatkozik a Huawei legújabb, a divatot a csúcstechnológiával ötvöző okosórája. A HUAWEI WATCH GT 4 termékbemutatója október 7-én, 10 órától lesz a budaörsi MediaMarkt áruházban. Az esemény látogatói kipróbálhatják és meg is vásárolhatják az okosórát, amelyhez kedvezmények kapcsolódnak. A Huawei emellett október 2-22. között Freebuds SE 2 fülhallgatót is ajándékoz a MediaMarkt üzleteiben és webáruházában történő WATCH GT 4-vásárlásokhoz.

Október 7-én, 10 órától a Budaörsön található MediaMarkt áruházban tartja a HUAWEI WATCH GT 4 bemutató eseményét a Huawei. A helyszínen a résztvevők személyesen megismerhetik a Huawei legújabb, csúcstechnológiát és divatot ötvöző okosóráját, valamint kipróbálhatják a klasszikus, mégis modern dizájnnal rendelkező 46 és 41mm-es okosóra-modelleket, amelyek új sport módokkal (futball, evezés, kosárlabda, e-sport) és továbbfejlesztett egészségkövető funkciókkal érkeznek[1].

Azoknak az érdeklődőknek, akik október 1-6. között, valamint 7-én a termékbemutató végéig a MediaMarkt-nál megvásárolják a HUAWEI WATCH GT 4-et, és a vásárlást igazoló bizonylatot bemutatják a rendezvény helyszínén, meglepetéssel kedveskedik a gyártó: korlátlan ideig érvényes 10 ezer forint értékű parfüméria utalvány vagy exkluzív ajándékdoboz közül választhatnak a készlet erejéig.

A Huawei emellett október folyamán is biztosít kedvezményt: FreeBuds SE 2 vezeték nélküli fülhallgatót ad azoknak, akik október 2-22. között WATCH GT 4 okosórát vásárolnak a MediaMarkt üzleteiben és webáruházában. A termékbemutatóra és az októberi időszakra biztosított kedvezmények összevonhatók.

Az esemény részletei:
Dátum, időpont: 2023. október 7. (szombat), 10.00
Helyszín: MediaMarkt, Budaörs (2040 Budaörs, Petőfi u. 64.)

1 Ez a termék nem orvosi eszköz; ezért a mért adatok és eredmények csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.