Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

A Samsung bemutatja a Galaxy Watch3 okosóra Titanium változatát, amelyben a felhasználók kedvenc megoldásai prémium kialakításban térnek vissza.

Elegáns formatervezés a legapróbb részletig
A Galaxy Watch3 a luxuskarórák aprólékos kidolgozottságával, prémium anyaghasználattal és az ikonikus forgatható gyűrűvel érkezik. A Samsung most először, titánötvözetből is elkészítette legújabb okosóráját, így egy elegáns, könnyű kialakítású, de mégis tartós és időtálló modell született meg.

A készülék dobozában található fém szíj prémium megjelenést kölcsönöz a Watch3-nak. A szíj elegáns Misztikus Fekete árnyalata remekül illeszkedik a letisztult készülékházhoz, a Titanium modell formavilágát pedig az egyedi mintázat teszi teljessé. A szíj hossza könnyen állítható, így az óra a csukló méretétől függetlenül remekül illeszkedik a felhasználók karjára.

A legjobb Galaxy Watch3 funkciók
A Galaxy Watch3 Titanium kiadásában megtalálhatók a Watch3 legkedveltebb funkciói. A letisztult, prémium kialakítású Watch3 Titanium sokoldalú okoseszköz, amely kényelmes viseletet, széleskörű egészségügyi funkciókat és sportmegoldásokat biztosít.

A felhasználók egészségének megőrzése érdekében az eszköz a hardveres megoldásokon felül olyan fitnesz és wellness funkciókkal bővült, mint a véroxigén-szint mérés (SpO2)1, az otthoni edzésprogramok vagy az alvás kiértékelés.

Elérhetőség
A Galaxy Watch3 Titanium változata Magyarországon 2020. szeptember 18-tól2 érhető el 229.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülék a bevezetéskor Titán szürke színben, 45mm-es, Bluetooth verzióban érhető el.

A Galaxy Watch3 Titanium okosóráról további információ a https://www.samsung.com/hu/wearables/galaxy-watch3-r840/SM-R840NTKAEUE/ oldalon található.

 

Galaxy Watch3

Szín

Rozsdamentes acél: Misztikus Bronz, Misztikus Fekete, Misztikus Ezüst

Titanium: Misztikus Fekete

Anyaghasználat

Rozsdamentes acél test prémium bőr szíjjal

Titanium test fém szíjjal

Méret és tömeg

45mm: 45 x 46.2 x 11.1 mm, 53.8g (Rozsdamentes acél) / 43g (Titanium)

41mm: 41 x 42.5 x 11.3 mm, 48.2g (Rozsdamentes acél)

*A szíj nélkül mérve

Kijelző

45mm: 1,4 colos (34mm) / 41mm: 1,2 colos (30mm)

360 x 360 Super AMOLED, Full Color Always On Kijelző,

Corning® Gorilla® Glass DX

Akkumulátor

45mm: 340mAh / 41mm: 247mAh

WPC alapú vezeték nélküli töltés

Processzor

Kétmagos Exynos 9110 1,15 GHz

Operációs rendszer

Tizen alapú Wearable OS 5.5

Memória

1GB RAM + 8GB belső tárhely

Csatlakoztathatóság

LTE*, Bluetooth v5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo *LTE csatlakozás csak az LTE modellek esetében érhető el

Szenzorok

Gyorsulásmérő, Barométer, Giroszkóp, Fényérzékelő,
Optikai Szívritmus monitor, EKG érzékelő

Ellenállóság

5ATM + IP68 / MIL-STD-810G

Kompatibilitás

Android: Android 5.0 vagy újabb, RAM 1.5GBvagy ennél több / iOS: iPhone 5 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb

 

[1] Az eszköz és a hozzá tartozó szoftverek nem használhatók betegségek vagy egyéb rendellenességek diagnosztizálásához, vagy azok gyógyításához, kezeléséhez, megelőzésére vagy enyhítésére.

[2] Az elérhetőség országonként változó lehet. A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.