A Sony a WF-SP800N és WF-XB700 fülhallgatókkal erősíti kínálatát

A Sony bemutatja a tökéletes könnyedséggel kezelhető, aktív életstílushoz alkalmazkodó WF-SP800N vezeték nélküli fülhallgatót. Ezen felül a vállalat a WF-XB700 fülhallgatóval tovább erősíti a vezeték nélküli eszközök sorát.

Mondj igent a zenére, és nemet az izzadásra a WF-SP800N-nel
Jöhet fröccsenés, izzadság, por1 – egyik sem állíthatja meg az IP552 szabvány szerinti vízálló fülhallgatókat edzés közben, melyek a kemény munkát követően akár le is moshatók. A puha gumiharang és a támasz kanyarított kialakítása biztonságos és kényelmes viseletet eredményez. Így a fülhallgató futópadon edzés alatt és a reggeli sietség közben egyaránt mozdulatlan marad. A szűkös akkumulátor-élettartam sem jelent problémát többé. A kompakt töltőkészlet nem csupán biztosítja a WF-SP800N töltöttségét, de lehetővé teszi azt is, hogy menet közben tölthető legyen. Egy töltés után a felhasználók akár 18 órán hallgathatják kedvenc zenéiket a zajszűrő mód bekapcsolásával, a funkció használata nélkül az üzemidő akár 26 óra is lehet2. Sietség esetén egy tízperces gyorstöltéssel az eszköz 60 percnyi zenei lejátszására lesz képes. A díjnyertes WF-1000XM3 optimalizált antenna kialakítású vezeték nélküli fülhallgatóból származó Bluetooth® chipnek köszönhetően az új fülhallgató stabil kapcsolódással és kiváló minőséggel szolgál.

Megnövelt ütemek
A WF-SP800N a legújabb zajszűrő technológiával rendelkezik, amely kiszűri például az edzőterem vagy az utca zavaró hangjait, így a felhasználó kettesben maradhat a zenével. Koncentrálj a zene ütemére és fokozd a teljesítményed az EXTRA BASS™ segítségével. Hagyd, hogy a fülhallgató az erőteljes, ütős mélyhangzással biztosítsa számodra az energiát a munkádhoz vagy az edzéshez. Az ingyenes "Sony | Headphones Connect" alkalmazásban a felhasználó saját ízlése szerint állíthatók a hangszínek. A hangszínszabályozó mód segítségével pedig a hangerő illeszkedik a zenéhez és a napi tevékenységekhez. Legyen a használat célja munka előtti relaxáció vagy felkészülés egy edzésre, a lehetőségek határtalanok. A WF-SP800N 360 Reality Audio funkciója objektumalapú térbeli hangtechnológiával elképesztő hangzásbeli élményt kínál, az Android okostelefon/iPhone csatlakoztatásával, melyeken megtalálhatók3 a résztvevő streaming-alkalmazások. A 360 Reality Audio hangélmény során a felhasználó úgy érezheti, mintha a kedvenc előadója személyesen neki játszana. A hallgatókat egy tökéletesen optimalizálható személyre szabott zenei világ várja a WF-SP800N fülhallgatóval és a „Sony | Headphones Connect" alkalmazással.4

Okoshallgatás
A WF-SP800N fülhallgató Ambient Sound módjával képes a felhasználó megszűrni a kinti hangokat. A környezeti hangbeállítások a "Sony | Headphones Connect" alkalmazáson keresztül egy húsz szintes skála segítségével szabhatók személyre. A WF-SP800N egy fejlett adaptív hangirányítás funkcióval is rendelkezik, mely automatikusan érzékeli a felhasználó tevékenységét és környezetét5, a környezeti hangbeállításai pedig alkalmazkodnak a közeghez. A beállítások állíthatók a "Sony | Headphones Connect" alkalmazáson keresztül. A hangszűréssel átengedhetők a természet hangjai futás közben, kizárhatók a kéretlen zajok az irodában, és feljebb pörgethető a basszus az edzőteremben.

Érintés alapú vezérlés
Az intuitív érintésvezérléssel a felhasználók a jobb fülhallgató megérintésével megérintve lejátszhatják, leállíthatják vagy átugorhatják az adott zeneszámot, és szabályozhatják a hangerőt6. A bal fülhallgatóra gombjával az eszköz azonnal némítható és beengedhetővé válnak a környezeti hangok, így a felhasználó képes beszélni másokkal anélkül, hogy levenné a fülhallgatót. A Google Asszisztens és az Amazon Alexa további segítséget nyújt a mindennapok szervezésében, legyen szó szórakozásról, beszélgetésről a barátokkal, információszerzésről, zenehallgatásról, értesítésekről és emlékeztetők beállításáról, valamint még sok más egyébről.  A speciális érzékelőknek köszönhetően a felhasználó nem marad le egy másodpercnyi zenéről se, mert az eszköz automatikusan észleli, ha használaton kívül van. A fülhallgató eltávolításánál automatikusan elhallgat a zene, majd folytatódik, amint visszakerül. Az előnyben részesített hangzás könnyedén kiválasztható a kéz nélküli telefonhívások és zenehallgatás közben is. A beszélgetés és a zenehallgatás egyaránt élvezhető a sztereó fülhallgatóknak köszönhetően, és a felhasználók az egyik fülhallgatót tölteni tudják, míg a másik használatban van.

Az EXTRA BASS™ adaléka
A SONY bejelentette a WF-XB700 vezeték nélküli fülhallgatót is. Az EXTRA BASS™ technológiával ezek a készülékek ütős és tiszta hangzást, valamint gazdag zenei élményt biztosítanak. A BLUETOOTH® vezeték nélküli csatlakozási technológiája, továbbá az ergonomikus hármas támasz lehetővé teszi a kényelmesebb hatást. Teljes feltöltést követően a praktikus töltőtok7 akár 18 órányi zajmentes zenehallgatást tesz lehetővé. Sietség esetén egy tízperces gyorstöltés 60 percnyi zene lejátszására elegendő töltöttséget biztosít.

Az IPX4 szabvány szerint víz- és porálló8 WF-SP800N fülhallgató akár le is mosható, így tökéletes társ az aktív életstílushoz és a kültéri használathoz.

A WF-SP800N modell 2020 júliusától lesz elérhető.

A WF-XB700 modell már elérhető Magyarországon.

1 A tok nem víz- és porálló
2 Használatához a töltőtok szükséges. A fülhallgatók és a töltőtök töltési ideje összesen 18 óra Bluetooth segítségével.
3 További információ a 360 Reality Audio kapcsán megtalálható a http://www.music.com/360RA weboldalon.
4 A Sony | Headphones Connect alkamazás az App Store-ból, illetve a Google Play áruházból tölthető le. Az alkalmazáshoz tartozó hálózati szolgáltatások, tartalmak, operációs rendszerek külön feltételekhez köthetők, és bármikor megváltoztathatók, megszakíthatók vagy megszüntethetők, valamint díjakat, regisztrációt és hitelkártya-információkat igényelhet. Használatához szükséges a termék vezeték nélküli hálózathoz való csatlakoztatása.
5 A környezeti érzékelés offline módban nem működik.
6 A beállítások a Sony | Headphones Connect App segítségével testreszabhatók.
7 Használatához a töltőtok szükséges. A fülhallgatók és a töltőtök töltési ideje összesen 18 óra Bluetooth segítségével.
8 A tok nem vízálló.