Recash - Szerezz cashback-et és felejtsd el a törzsvásárlói kártyákat

Mindenkinek megvan az a jelenet, amikor a pénztárnál fizetéskor előveszed a bankkártyád, de még előtte eszedbe jut, hogy van egy törzsvásárlói kártya is amire pontokat gyűjthetsz és még van az bolt appjában pár kupon is, “csak egy pillanat, mindjárt megkeresem” és értékes percek telnek el? Nem lenne egyszerűbb, csak fizetni, továbbállni és visszakapni 2-20% pénzvisszatérítést a bankszámládra?

Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz a Recash alkalmazásra ajándék 1000 Ft-ot fogsz kapni az első sikeres pénzvisszatérítésed után!

Ezt a piaci rést fedezte fel a Recash Europe nevű PSD2-es fintech cég. Az applikációjuk segítségével egyszerű regisztrációt követően a felhasználók pénzvisszatérítést kapnak minden olyan kártyás vásárlásaik után, amikor a Recash valamely partnercégénél fizetnek.

Mindezt úgy, hogy nincs semmi teendőd a kasszánál. Nem kell mobilappot megnyitni, nincs szükség semmilyen új kártyára, még a pénztárosnak sem kell mondani semmit.

Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

Egy egyszerű regisztráció után le kell tölteni a Recash nevű appot a mobilra. A regisztráció után a felhasználó a saját banki felületén ad engedélyt a számlainformációkhoz való hozzáféréshez. Az engedély megadása sem több egy percnél. Én az OTP, a Raiffaisen és a Revolut számláinkat engedélyeztem és mindegyik problémamentesen működik azóta is.

Ezután bármilyen kártyás vásárlás után pár órán belül jóváírják a pénzvisszatérítést. De nem kell meglepődni, ha ez eltart akár 1-2 napot is, nálam a használat során sokszor előfordult.

Ha elértünk a 3000 Ft-os kifizetési határt, kérhetjük az összegyűjtött pénzvisszetérítéseink kiutalását a bankszámlánkra.  Ez a folyamat sem több 1 percnél, csak meg kell adnunk az appban a bankszámlaszámunkat és kész is.

Kik a partnerek, mekkora a cashback?

A pénzvisszatérítés mértéke partnerenként eltérő, de 4-20% közötti számokat láthatunk mindenhol, így elmondható, hogy igen jelentős összegeket tudunk rövid idő alatt megspórolni.

Partner

Pénzvisszafizetés
(cashback)

Penny

2%

Rossmann

2%

Foodpanda

4%

Praktiker

4%

Pizza Hut

2%

Aqua Webáruház

1%

Zing Burger

6-16%

Answear.hu

5%

Share Now Carsharing

2%

BioTech USA

8%

Book24

2%

Lipóti Pékség (4 kijelölt üzletében)

2-40%És még van jó pár üzlet, webshop, vendéglátóhely, amelyek listája folyamatosan bővül. Az összes lehetőséget az app folyamatosan listázza.

Ezenkívül cashback kuponok is elérhetőek az alkalmazásban, így egyszeri felhasználással például 20%-t is vissza tudsz kapni vagy egy bizonyos összeget. Érdemes akkor felhasználni őket, amikor tudod, hogy egy nagyobb összeget fogsz elkölteni az adott boltban.

Hogyan kell regisztrálni, hogyan kapok ingyen pénzt a vásárlásaim után?

Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz a Recash alkalmazásra ajándék 1000 Ft-ot fogsz kapni az első sikeres pénzvisszatérítésed után!

1. Regisztrálj egy e-mail cím és jelszó megadásával (vagy Facebook fiókkal),
2. Töltsd le az appot Androidra vagy iOS-re,
3. A Bankjaim menüpontban add meg a banki engedélyt a bankszámládhoz,
4. Válassz ki egy szimpatikus partnert a listából, és vásárolj valamit a kártyáddal,
5. Pár órán vagy napon belül automatikusan megkapod a pénzt.