Már elérhető a Zoom a Sony BRAVIA TV-ken

A Sony bejelentette, hogy a Zoom Video Communications, Inc. a BRAVIA CAM kompatibilis Sony BRAVIA TV-kre érkezik. Ez a partnerkapcsolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén csatlakozhassanak barátaikhoz, családtagjaikhoz és kollégáikhoz videohívások és megbeszélések céljából a nappalijuk kényelméből. A Sony BRAVIA az első TV-márka, amely támogatja a Zoom for TV alkalmazást a Google Play Store-ban.

A BRAVIA TV-ken a Zoom segítségével a felhasználók élhetnek mindazokkal a funkciókkal, amelyek a Zoomot az egyik vezető videokommunikációs platformmá teszik. Ezek közé tartozik a tévéképernyőn történő videokommunikáció, a képernyőmegosztás és az együttműködési eszközök. A felhasználók a BRAVIA CAM fejlett funkcióit is használhatják - a készülék felismeri, hogy az ember hol tartózkodik a szobában, és milyen messze van a tévétől, majd módosítja a hang- és képbeállításokat, hogy azok megfelelőek legyenek. Mindez nagyon egyszerű beállítással lehetséges - ha egy kompatibilis TV-t használunk a BRAVIA CAM-mel, akkor csak le kell tölteni a Zoom alkalmazást a Google Play-ről, és a TV távirányítójával elindítani.

„Izgatottak vagyunk, hogy a Zoommal együttműködve a videokonferenciák lehetőségét hozhassuk BRAVIA TV készülékeinkre, így a Zoom szolgáltatásai elérhetővé válnak az Android TV platformon" - mondta Shusuke Tomonaga, a Sony Corporation, Product Technology Center BRAVIA TV terméktervezésért felelős vezetője. „Ez a partnerség lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy valósághűbb videokommunikációt élvezhessenek a nappalik nagy TV-képernyőin, így még jobban kapcsolatban maradhatnak a számukra fontos emberekkel, akár otthonról dolgoznak, távolról tanulnak, vagy csak a barátaikkal és családtagjaikkal találkoznak."

„Nagyon örülünk, hogy a Sonyval együttműködve a Zoomot a BRAVIA TV-kre is elhozhatjuk" - mondta Eric Yu, a Zoom hardveres partnerségért felelős vezetője. „Lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy mindkét világ legjobbját élvezhessék - a videokonferencia kényelmét a tévéjükön és a Zoom együttműködési lehetőségeinek erejét."

A Zoom a nyár elejétől lesz elérhető a BRAVIA CAM-mel kompatibilis BRAVIA TV-ken.

További információ a Sony televíziókról: https://www.sony.hu/bravia/gallery

További információ a Zoomról: https://zoom.us/