Önmagunk újrahuzalozása - debütál Zsüd első albuma

A REWIRING Zsüd bemutatkozó nagylemeze. 11 dal 11 naplószerű lenyomat, saját vagy megfigyelt élményekből táplálkozik, és igen széles skálát fed le mind stílus, mind hangszerelés, mind pedig hangulat tekintetében. Ebben a sokszínűségben a kohézió maga a változás, önmagunk legmélyebb magjáig való lehántása és onnan történő újrahuzalozása. A lemez fő funkciója a változás leírása, amelynek a különböző állomásai többféle formában másoknak is ismerősek lehetnek.

„2018-ban írtam a legelső dalokat. Emocionális oldalról nézve van, amely saját magam, vagy mások által megélt érzelmeket ír le, illetve vannak egészen filozofikus témájú dalok is, a lemezen megtalálható egyfajta dokumentarista attitűd is. Szeretem a dalszerzést minél több oldalról megközelíteni, van, amikor egy szál zongorán születik meg, van, amely egy szinti hangból bomlik ki, és van olyan is, ami a szövegből indul el." – mesélte Zsüd a lemez munkálatairól.

„Jó lenne színpadra vinni mihamarabb a dalokat, bár nem tudom, hogy mikor lesz erre lehetőségünk. Addig is dolgozom tovább, van már jó néhány vázlat a fiókban, amely csak arra vár, hogy befejezzem őket. A REWIRING lemezzel, úgy érzem, hogy kipipáltam az eklektikát, jobban elkezdte mozgatni a fantáziámat a koncepció-lemez gondolata, van erre több ötletem is. Szeretnék a jövőben minél többet kollaborálni másokkal, két év négy fal közötti alkotás után jól esik a közös munka. – folytatta Zsüd a jövőbeli terveiről.

Zsüdről
Producer, dalszerző, énekes. Electro-pop produkciójában szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt. Az NKA Hangfoglaló Pályázat producereknek szóló támogatás első nyerteseinek egyike. 2021 március 12-én érkezik a bemutatkozó nagylemeze, amelyben több stílus keveredik. Szabadidejében, az imPro School egyik vezető oktatója. Elsődleges zenei behatásai közé sorolhatóak: Bonobo, Sohn, Monolink, Weval, Zayde Wolf, Leifur James.