Megnyitotta nyári jegyeit a Budai Szabadtéri Színház

Különleges és egyedi előadások, premierek és ősbemutatók, lemezbemutató és jubileumi koncertek váltják egymást az igencsak színesre sikerült 2021-es nyári kínálatban, az egykori csillebérci gyermektábor területén megnyitott erdei színházban.

A jelenleg még kedvezőtlen hírek ellenére is nagy reményekkel és lelkesedéssel állt neki a Budai Szabadtéri Színház vezetősége összeállítani az idei nyári szezon műsortervét, amely az elmúlt pár évet is túlszárnyalva, új műfajokat is műsorra tűzve szinte minden korosztály számára kínál érdekes és értékes művészi tartalmakat.

Június 4-én, egy trianoni megemlékezéssel összekötött koncerttel  indítják a nyarat, amelyet Zséda Életben maradni című új nagylemezének bemutatója követ. Koncertekből bőven lesz választási lehetőség, hiszen ezen a nyáron még Malek Andrea, Király Viktor, a Beatrice, az R-GO, Nagy Szilárd és Ragány Misa, Gergely Róbert és az EDDA is színpadra lépnek önálló, nagyszabású koncertek keretében.

De természetesen a színházi programok is igazi meglepetéseket tartogatnak, hiszen újra látható lesz a Made in Hungária, színpadra áll a Kőműves Kelemen rockballada, a Győri Balett elhozza az Anna Kareninát, a Budapesti Showszínház a Képzelt Riport Szimfonikus szuperkoncertjét és a különlegesen látványos THE ABBA SHOW-ját is, amely egyben ősbemutatója is lesz ennek a produkciónak. Szarvasról érkezik a Twist Olivér és az Imádok férjhez menni, a HeArt Társulat premierjén pedig a Pofára eséseim története kerül bemutatásra. A Pesti Művész Színház Botrány az Operában, a Hatan pizsamában és a Lili Bárónő előadásokat állítja színpadra idén nyáron.

Exkluzív program lesz a Robin Hood musical, amely a margitszigeti premier óta nem került bemutatásra az eredeti jelmezekkel és díszletekkel együtt, idén nyáron ez is sorra kerül majd a Budai Szabadtéri Színházban.

Egy igazi operett ritkaság is látható lesz, a Primadonnák éjszakáján hat kitűnő operett primadonna lép színpadra együtt: ilyen még talán soha nem is volt a hazai operett történelemben. A már már hagyománnyá avanzsált Hullócsillagok éjszakája pedig idén augusztus 13-14 napjára került, pont akkor, amikor a Persediák meteorraj áthalad a nyári égbolton.

A Budai Szabadtéri Színház különleges hangulatával, erdei környezetével országos szinten is egyedi atmoszférájával  és megfizethető jegyáraival lopta be magát a színház és koncertkedvelő szívébe. A három éve megnyitott komplexum valódi rajongó táborral rendelkezik már, így részükre kedvező és elérhető bérlet konstrukciókat is elérhetővé tettek. A Budai Szabadtéri Színház jegyei a jegyexpress.hu oldalon érhetők el, a teljes kínálattal és leírásokkal együtt.