Jelentkezz a KAFF diákzsűrijébe!

Ha van kedved elmerülni a legfrissebb magyar és európai animációs-filmtermés legjavában és véleményed is van róluk, akkor téged keres a 16. KAFF! Légy diákzsűri tag június 21– 25. között a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon! A diákzsűribe idén először nyílt felhívásban keresik azt a hat főiskolást vagy egyetemistát, akik rajonganak az animációs filmekért és szívesen és felelősségteljesen döntenek a 16. KAFF díjazottjairól. Eközben elmerülhetnek a fesztívál színes forgatagában, szállásról és étkezésről pedig a fesztivál gondoskodik a számukra. Jelentkezési határidő: március 31.

Idén június 21– 25. között rendezik meg a legnagyobb hazai animációs eseményt, az immár 16. Kecskeméti Animációs Filmfesztivált. A KAFF fő küldetése szemlézni az utóbbi két évben készült magyar és európai animációs filmeket, melyek több kategóriában versenybe szállnak a zsűrik és a közönség által kiosztott díjakért.

A KAFF versenyprogramjában szereplő filmeket több grémium értékeli, majd dönt a díjakról: nemzetközi szakemberekből álló zsűri, diák-és junior zsűri, valamint a közönség is szavazhat a legkedvesebb filmalkotására.

A diákzsűribe idén először nyílt felhívásban keresik azt a hat, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező főiskolást vagy egyetemistát, akik szívesen és felelősségteljesen döntenek a 16. KAFF díjazottjairól. A szervezők olyanok jelentkezését várják, akik rajongói az animációsfilm-művészetnek, ám nem kitétel a filmes irányú tanulmány! Fontos, hogy kíváncsi és kitartó légy, hiszen 4 napos filmdömping vár rád! Emellett jó csapatjátékosokra van szükség, mert két csapatba szerveződve zajlik majd a munka. A diákzsűri tagjai számára színes programokról, szállásról és napi egyszeri étkezésről a fesztivál gondoskodik majd.

Ha érdekesnek tartod ezt a felhívást, március 31-éig egy rövid bemutatkozásban írd meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, hogy hol és mit tanulsz, miért szeretnél a diákzsűri tagja lenni és animációs filmeket bírálni. További részletek a fesztiválról: www.kaff.hu