Táblázatkezelés egyszerűen

Az Office csomag részeként az Excel egy olyan táblázatkezelő program, amelyet szinte minden munkahelyen használnak, de akár az otthoni költségvetést is elkészíthetjük vele. Bártfai Barnabás Excel tippek könyve most 100 praktikus megoldást mutat be, melyekkel könnyebbé tehetjük munkánkat és rengeteg időt spórolhatunk – mindezt hétköznapi nyelven leírva.

A hasznos kötetből megismerhetünk számos rejtett lehetőséget, megtanulhatjuk, miként töltsük fel gyorsan a táblázatokat adatokkal, hogyan lehet felcserélni a sorokat vagy oszlopokat, miként lehetnek aktuálisak az árfolyamok, hogyan számolhatjuk ki a legnagyobb nyereséget vagy épp veszteséget, milyen lehetőségeink vannak hibák esetén, vagy hogy miként kontrolláljuk az adatok bevitelét. Mindezek mellett még számos segítő ötletet elsajátíthatunk ebből a nem mindennapi kiadványból, amely nem csak kezdő felhasználóknak segít, hanem az is tanulhat újat, aki már jól ismeri a programot.

Bártfai Barnabás hasznos és érdekes könyvei megkönnyítik a dolgos hétköznapjainkat. E jól hasznosítható kötet érdeme, hogy nemcsak azt járja körbe, hogy maga az Excel hogyan működik, hanem azt is bemutatja, milyen módon tudunk megoldani egy feladatot a táblázatkezelőben.

Aki gyakran használja az Excelt, pontosan tudja, hogy mennyi lehetőség rejlik benne. Ha útmutatót keres ezen ismereteinek bővítéséhez, úgy mindenképp ajánljuk figyelmébe ezt a nélkülözhetetlen kiadványt.