Tökéletes🎄ajándék - The Ultimate Show with Marcelito Pomoy

Örömmel jelentjük be a Koncertpromo nagyszabású, felejthetetlen élményt ígérő "The Ultimate Show - Marcelito Pomoy powered by Urban Verbunk & Friends" koncertjét, amely 2024. május 24-én kerül megrendezésre a budapesti Tüskecsarnokban.

Marcelito Pomoy, a világhírű filippínó énekes káprázatos hangjával és egyedi előadásmódjával varázsolja el a közönséget. Az esten egy fantasztikus élő zenekarnak és a lenyűgöző LED vizuáloknak köszönhetően felejthetetlen élményben lehet részünk.

Marcelito Pomoy egyedülálló tehetségével, melyet a „Filipino Got Talent" és az „American Got Talent" tehetségkutató showkban már bizonyított, százmilliók szívét lopta el világszerte. A koncert a gyönyörű Tüskecsarnokban kerül megrendezésre, és az este különlegességét tovább fokozzák az est vendégművészei, akik nem csupán résztvevők, hanem kifejezetten különlegessé teszik a műsort, hogy a "The Ultimate Show" valóban egy emlékezetes este legyen.

Az Urban Verbunk táncosai lenyűgöző, formabontó produkcióikkal színesítik majd az estét, melyet tovább fokoz Elina Nechayeva észt szoprán énekesnő, akinek magával ragadó hangja és kivételes előadásmódja mély nyomot hagy a hallgatókban, és mindezt megkoronázza Petar Markoski hegedűművész, aki pedig a virtuóz játékával teszi felejthetetlenné az estét. Az elképesztő zenei élmény Pierpaolo Guerrini, Andrea Bocelli producerének közreműködésével teljesedik be.
A show zenei producere: Tóth Ádám

A show kreatív producerei: Horváth Roland, Ahmed Moussa, Tóth Ádám, Szatmári László.

Részletes információkért látogasson el a koncertpromo.hu weboldalára.
Légy részese egy felejthetetlen estének!

THE ULTIMATE SHOW
JEGYVÁSÁRLÁS