The World of Hans Zimmer Budapestre érkezik

A híres filmzeneszerző, Hans Zimmer új zenei turnéja, "The World of Hans Zimmer - A New Dimension" 2024. november 7-én, az MVM Dome-ba is ellátogat. A két Oscar-díjas zeneszerző által összeállított show forradalmi zenei élményt ígér, Zimmer jellegzetes stílusában, tele erővel és szenvedéllyel. Bár Zimmer maga nem lép fel személyesen, a produkció a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral ígér emlékezetes estét.

A szervezők bejelentették, hogy Budapest is bekerült a The World of Hans Zimmer - A New Dimension európai turnéjának állomásai közé. A koncertre 2024. november 7-én este 8 órakor az MVM Dome-ban Budapesten.

Forradalmi zenei küldetés és az alkotás öröme árad Hans Zimmer legújabb csodálatos zenei kavalkádjában, melyet a The World of Hans Zimmer - A New Dimension számára állított össze. A két Oscar-díjas zeneszerző a számára jellemző módon új dimenziókba emeli munkáját, mely tele van erővel, szenvedéllyel, energiával, szépséggel, drámával, lélegzetelállító momentumokkal és mély érzelmekkel.

A koncertturné elődje, a The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration először 2018-ban bűvölte el a közönséget Németországban, és azóta számos sikeres koncertet tudhat maga mögött világszerte. Ezúttal Hans Zimmer személyesen nem lép a színpadra a The World of Hans Zimmer - A New Dimension produkcióban, de az ő jelenléte és kreatív kurátori szerepe biztosítja, hogy ez a show is a legmagasabb minőségben ragyogjon, a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral.

A "Hollywoodi Lázadó" (ahogyan a BBC nevezi) újra és újra lenyűgöző és izgalmas élményt nyújt produkciójával, melyben rendkívüli dallamai és modern kompozíciói magukban hordozzák a filmvilág legnagyobb alkotásainak esszenciáját. Ő fűszerezte és adta meg azt az energia löketet, amivel filmzenéje örökre beírta magát a halhatatlanok közé. Olyan klasszikusok zenéjét jegyzi, mint: a Dűne, a James Bond: No Time to Die, Az Oroszlánkirály, a Gladiátor, a Karib-tenger kalózai, a Batman: A sötét lovag trilógia, az Interstellar, az Utolsó szamuráj, a Top Gun: Maverick.

A The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration dupla albumát 2019-ben a Sony Classical jelentette meg, és azóta is számos rajongó számára biztosít különleges élményt.

A The World of Hans Zimmer - A New Dimension európai turnét a Semmel Concerts, az RCI Global. a Tomek Productions összefogásának köszönhető.

További információk: www.worldofhanszimmer.com

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/the-world-of-hans-zimmer-budapest-mvm-dome-634406/event.html

Fotó: Frank Embacher