Punnany Massif, BSW és Hősök koncerttel érkezik a hétvége a Plázsra

A Plázson eltölteni pár napot lassan felér egy kisebb fesztivállal, annyi program közül válogathatunk. A nappali fürdőzés mellett ettől a héttől kezdve már szerdán elindulnak a bulik, péntek és szombat éjszaka pedig több helyszínen, párhuzamosan is zajlik majd a móka. A Balaton nagyszínpadán a Punnany Massif koncertezik, az Arénában Metzker Viktória rendel, az Octopus csapata pedig a techno buliért felel, szombaton ingyenes nappali beach party, BSW és Hősök koncert várja a nagyérdeműt a Balaton tengerpartjára, de itt is több party közül választhatunk az éjszaka.

A kánikulában semmi sem esik jobban, mint egy csobbanás a Balatonban és ejtőzés a parton az árnyékban. A Plázs, Siófok homokos tengerpartja tökéletes választás, ha elmenekülnél a hőség elől, ha pedig már ott vagy, tedd fel a koronát a pihenésre némi szórakozással! A Plázson ezen a héten már szerdán ingyenes habpartyval várnak a Music teraszon, de természetesen a Foci EB negyed döntőit is közvetítik.

Pénteken már jó pár fokkal feljebb tekerik a bulimérőt: a Plázs csillagtetős nagyszínpadára a Punnany Massif érkezik, akik legutóbb Tokiiiooooo című slágerükkel dobtak egyet a nyáron, utánuk pedig az Arénában Metzker Viktória tekeri a potmétereket Bruno x Spacc segédletével. A Music teraszon eközben ismét vár a habparty, a Clubban pedig az Octupus csapata ereszti ki „csápjait” és húz magával a techno legmélyebb bugyraiba. Ebben Janett, Deliquent, Matteo Carnevali és Jeff lesz segítségükre.

Szombaton a vízparton már délután elindul a party: a Burn jóvoltából mostantól minden szombaton különböző dj-k csinálják a hangulatot a beachen, a sort természetesen az Aréna rezidense, Metzker Viktória kezdi. Este a színpadon a BSW adja első nyári nagykoncertjét, vendégeik, a Hősök társaságában. Az éjjel soha nem érhet véget: a Wannabe Beach a Music teraszon szállítja a ’90-es és 2000-es évek legjobbjait, a Lights OFF pedig az Arénában és a Beachen felel a hajnalig tartó táncért. Ebben KKevin, Yamina, Purebeat, Daniel Nike, Szecsei, Nia, Regan Lili, Jackwell, Delta Sigma, Strong R., Jauri, Sarah Hawk, Bauer, Rick Sawyer és Elektra lesznek partnerek.