Online nemzetközi fesztiválturnéra indul a PASO

A koronavírus helyzet miatt minden nyári nemzetközi fesztiválfellépése elmarad a Pannonia Allstars Ska Orchestrának, de apró öröm a nagy ürömben, hogy négy nagy rendezvény közösségi felületein közzétesz exkluzív tartalmú online PASO-koncerteket. Így világszerte 320.000 ska rajongó tudhatja meg, milyen a magyar virtus. A PASO most vasárnap egy jótékonysági koncertet is ad a Gyermekkor Alapítvány javára.

A PASO életében már hétköznapinak számít, hogy nyáron nemcsak a magyar fesztiválokon, hanem számtalan külföldi rendezvényen is fellépnek. De a koronavírus ezt most sajnos megakadályozza. Koncerteztek volna a Peru Ska Festivalon Limában, a dél-koreai DMZ Peace Train Music Festivalon Cherwonban, az angliai BoomTown Fair fesztiválon Winchesterben és a kolumbiai Ska Para Todos Festen Bogotában, ráadásul mind a négyen fő produkcióként. Bár a koreai rendezvényt megtartják, de csak hazai bandák lépnek színpadra. A négy nagy fesztivál úgy döntött, hogy valamelyest kárpótolják a fesztiválozókat, és a rendezvények idején online leadnak exkluzív tartalmakat. A PASO ehhez élőben rögzít dalokat, és minden felületen más-más repertoár megy majd le tőlük.

És ez még nem minden. A zenekar az Együtt az egészségügyért kezdeményezés felkérésére adományt gyűjt a Gyermekkor Alapítvány részére. Mindezt egy profi, élő koncerttel teszik vasárnap 19 órától, ami az Együtt az egészségügyért és a PASO Facebook-oldalán fog menni, mi több, ezt közvetíti majd a perui fesztivál is több társoldalával egyetemben. Ilyen például a Revolucion Ska Radio, a mexikói International Ska és az argentin La casa del Reggae. A PASO élőzenéje összesen 320.000 ska rajongóhoz jut el világszerte.

A koncerteket, így a vasárnapit is mindenki ingyen megtekintheti. Utóbbira már lehet támogató jegyeket venni 500, 1000, 2000 és 2500 forintért a https://totaljegy.hu/esemeny/paso/ oldalon. A teljes bevételt a Gyermekkor Alapítvány kapja. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.

További információ:
www.facebook.com/egyuttazegeszsegugyert/www.facebook.com/pannoniaallstars

A jótékonysági koncert Facebook-linkje:
https://www.facebook.com/events/1570389213116500/