Fantasztikusan indult a Hans Zimmer Live - Europe Tour 2022

2022. március 11-én kezdte meg az OSCAR®, a Golden Globe és a Grammy-díjas zeneszerző, Hans Zimmer európai turnéját, mely óriási sikerrel kezdődött el Hamburgban a Barclays Arénában.

A próbák február elején kezdődtek Los Angelesben, Odesszában, Essenben és Berlinben. A filmzene rocksztárja végre visszatért a nagy showszínpadra. A rajongói 16 országban és 29 városban várják türelmetlenül a fantasztikus koncertet mely Hans Zimmer saját zenekarával és több mint 130 zenésszel kápráztatja el a nagyérdeműt. Ez az első ilyen nagyszabású arénás nemzetközi turné a járvány kezdete óta. Hans Zimmer Live 2022 április 11-én este 8 órakor kerül bemutatásra a Budapest Sportarénában is.

Az új produkciónak a megtervezéséhez Hans Zimmer bevonta a legkiválóbb kreatív elméket az amerikai showbizniszből. John Featherstone, világítástervezőt, aki számos nemzetközi rock és pop turnén dolgozott már. A híres Derek McLanet, akinek legutóbbi munkái közé tartozik a Broadway „Moulin Rouge” című musical, és aki a színpad tervezésért, színpadképért volt felelős, illetve egy másik Broadway-rendezőt: Peter Nigrinit /„MJ the Musical”/– aki a háttérvetítést tervezte. Barry Lather koreográfus irányítja a nyolctagú táncegyüttest és gondoskodik arról, hogy a Hans Zimmer koncert valódi show-műsorrá váljon A koncertturné, a színház és az opera legjobb eszközeit és technikáit ötvözve igazán egyedi élményt biztosítanak.

Jegyek a magyar koncertre itt.

Fotó: Hans Zimmer Live - Europe Tour 2022