Eros Ramazzotti koncert lesz 2023-ban az Arénában

EROS RAMAZZOTTI visszatérését mi más jellemezhetné, mint nagyszerű stílus és világraszóló hatás. Négy évvel az utolsó stúdió albumának megjelenését követően fedi fel új és izgalmas projektjének nevét és megjelenési dátumát, amely EROS és a VERTIGO/EVENTIM együttműködésnek egyik meghatározó lépcsőfoka.

Az új album, a BATTITO INFINITO 2022. SZEPTEMBER 16-tól kapható a Capitol Records Italy gondozásában, a Vertigo/Eventim Live International licence alatt. Az album június 10-től előrendelhető, és ezzel egyidőben jelenik meg minden digitális platformon és rádióban az album első kislemeze, az AMA, ami egy olyan rekordokat döntögető énekes-dalszerző megújult művészi identitásának kinyilatkoztatása, aki több mint 35 éves pályafutása során 70 millió lemezt adott el, és több mint 2 milliárd streamet gyűjtött világszerte.

A BATTITO INFINITO egy olyan átfogó nemzetközi projekt, amely a lemezkiadást és az új világkörüli turné munkálatait összevonta. A WORLD TOUR PREMIERE dátumainak közzétételét követően EROS június 9-én jelenti be a BATTITO INFINITO WORLD TOUR-t is. Ennek producere a Radiorama, RAMAZZOTTI tulajdonában lévő, Gaetano Puglisi által vezetett üzleti vállalkozás, és szervezője a CTS Eventim nemzetközi csoporthoz tartozó Vertigo. A lenyűgöző élő show 2022 szeptemberétől 2023 májusáig a világ legfontosabb városaiba viszi el EROS-t, hogy rajongói táborával közösen, élőben ünnepelhesse az új lemez megszületését.

"Úgy gondolom, hogy egy koncert a legjobb módja annak, hogy megünnepeljük a hamarosan megjelenő új dalokat. Mindent beleadtam, ott voltam az album születésének minden egyes percében, ügyeltem az arányokra és a kis nüánszokra. Ezért a koncert minden egyes percében ott lesz egy kis darab belőlem és a történetemből. Alig várom, hogy újra találkozhassak a rajongóimmal, mert hiszem, hogy ez a legjobb módja annak, hogy szembenézzek ezzel a komplex érzéssel, és újra elkezdjünk zenélni. Együtt." - Eros Ramazzotti

Június 10-én érkezik a BATTITO INFINITO néven futó zenei fejezet első darabja: az AMA című kislemez, amely egyben az egyik legkedveltebb, nemzetközileg elismert olasz művész visszatérését is jelenti. Az AMA az egyetemes szeretet üzenete, a szabadság himnusza, felhívás arra, hogy szeress úgy, ahogy akarsz, korlátok, határok és akadályok nélkül, és hogy ünnepeld ezt az érzést annak minden formájában és aspektusában. EROS RAMAZZOTTI mélyen érintett volt a produkció megszületésének minden apró részletében és mozzanatában, hogy egy olyan dal születhessen, amely már most sláger, készen arra, hogy együtt énekeljük vele.

Az AMA, a BATTITO INFINITO című album, valamint EROS sikeréhez hozzájáruló egyéb jelentős dalok mind szerepelnek majd a WORLD TOUR repertoárjában, amely - a sevillai, agrigentói, veronai, athéni és caesareai előbemutatók után - 2022. október 30-án Los Angelesben veszi kezdetét. Az első koncerthelyszínek Észak-, Közép- és Dél-Amerikában lesznek, majd a turné 2023. februárjától májusáig további 10 olaszországi dátummal érkezik Európába.

A BATTITO INFINITO album június 10-től a világ minden országában előrendelhető. A sikeres előrendelés június 21-étől, keddtől, közép-európai idő szerint 10:00 órától egy 48 órás exkluzív, az új világturnéra szóló elővételes jegyvásárlásra is feljogosítja a rajongókat. A BATTITO INFINITO WORLD TOUR-ra a nyilvános jegyértékesítés június 23-án, csütörtökön, közép-európai idő szerint 10:00 órától kezdődik a www.ramazzotti.com és a www.vertigo.co.it és a budapesti koncertre a www.koncertpromo.hu oldalon

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására!

Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak. A belépőjegyek visszaváltására nem lesz lehetőség, amennyiben - bármilyen szabályozás következtében - kötelezővé válik a védettségi igazolvány bemutatása a belépéshez az előre váltott jeggyel látogatható, ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényekre, előadásokra.

VIP 1 - GYORSÍTOTT BELÉPÉS (FAST TRACK) ÉS VIP CSOMAG (KIEMELT ÁLLÓJEGGYEL)

Csomagár – 70.000 Ft
Csomag kapacitása – 50 fő

  • Kiemelt állójegy
  • Gyorsított belépés a helyszínre - foglalja el helyét a nyilvános kapunyitás előtt!
  • A turnéhoz kapcsolódó, különleges, kiskereskedelmi forgalomban nem megvásárolható ajándéktárgy
  • VIP-emléklap és nyaklánc
  • A helyszínen rendelkezésre álló VIP személyzet biztosítása a zökkenőmentes koncertélmény érdekében
  • VIP expressz belépés a helyszínre
  • Elsőbbségi belépés
  • Hozzáférés az árusító standhoz a kapuk megnyitása előtt
  • Helyszíni ügyfélszolgálati mobiltelefonszám

VIP 2 - EROS RAMAZZOTTI TESTKÖZELBŐL

Csomagár – 70.000 Ft
Csomag kapacitása – 50 fő

  • Fantasztikus ülőhely a színpad melletti legjobb szekciók első néhány sorában (101-es és 121-es szektor)
  • A turnéhoz kapcsolódó, különleges, kiskereskedelmi forgalomban nem megvásárolható ajándéktárgy
  • VIP-emléklap és nyaklánc
  • A helyszínen rendelkezésre álló VIP személyzet biztosítása a zökkenőmentes koncertélmény érdekében
  • VIP expressz belépés a helyszínre
  • Elsőbbségi belépés
  • Hozzáférés az árusító standhoz a kapuk megnyitása előtt
  • Helyszíni ügyfélszolgálati mobiltelefonszám

Általános Szerződési Feltételek
A VIP csomagok minden korosztály számára elérhetőek, azonban a 18 év alatti vendégek csak felnőtt kísérettel léphetnek a koncert területére. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a koncert előtt 3-5 nappal felvesszük Önnel a kapcsolatot a VIP jeggyel kapcsolatos további részletekkel kapcsolatban, és hogy hol vehetik át a csomagban foglaltakat. A fenti információkat a vásárláskor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni. Ha néhány nappal az esemény előtt nem kapja meg ezt az e-mailt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. Minden ajándékot a koncert napján a helyszínen lehet majd átvenni. A csomagok tartalma és az időpontok a különböző helyszíneken eltérőek lehetnek, és azok bármikor, bármilyen okból módosulhatnak. Minden esemény, időpont, helyszín, ajándéktárgy és szolgáltatás bármikor megváltoztatható vagy törölhető saját megítélésünk szerint. Minden értékesítés végleges, azaz a VIP csomagok esetében nincs lehetőség visszatérítésre vagy cserére. A művész, a turné, a promóter, a jegyértékesítő cég, a helyszín vagy bármely más kapcsolódó fél nem felelős a fogyasztó által vásárláskor megadott olyan régi vagy pontatlan információkért, amelyek nem leszállított terméket eredményezhetnek.

JEGYVÁSÁRLÁS