Budapesten koncertezik Justin Bieber

A mai napon jelentette be Justin Bieber a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

2022 május-2023 március között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel. Hamarosan a további dátumokat is közzé teszik, Ázsiában és a Közel-Keleten. Az új időpontok a közelmúltban bejelentett, 52, 2022-es észak-amerikai turné után következnek, amely február 18-án San Diegóból indul.

Köztudott, hogy a világjárvány miatt, a korábban bejelentett 2020-as dátumokat módosítani kellett. A turné igazi ünnepnek ígérkezi mind Justin, mind a rajongói számára, akik már türelmetlenül várják az új showkat.

A nemzetközi turné, a koncertshow 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, továbbá érintett lesz  Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogatnak.

2016/2017-es „Purpose World Tour” óta Justinnak ez az első világturnéja „Justice World Tour” a AEG Presents gondozásában. A londoni The Times szerint „lenyűgöző”, elbűvölő, hipnotizáló volt Bieber. Öszzesen 2,7 millió rajongó előtt énekelt 2016–2017- turné keretén belül, utolsó állomásán a finálét 

65.000 rajongó élvezte a londoni British Summer Time Hyde Park fesztiválon. Három évre rá, 2020 szilveszterén Justin élőben közvetítette első teljes fellépését Los Angelesből, felvillanyozva és újra közeli kapcsolatba lépve a rajongókkal szerte a világon.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk – mondta Bieber.

Jegyek:
November 19. péntek 10:00 órától elektronikus jegyet vásárolhat online:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/justin-bieber-justice-world-tour-budapest-papp-laszlo-sportarena-571955/event.html oldalon, illetve személyesen az Tex országos jegyirodáiban.

A „Justice World Tour” Justin legújabb sikeralbuma, a „Justice” után kapta a nevét. A 2021 márciusában megjelent album a legtöbbet streamelt albumként debütált 117 országban. Az album dalai új magasságokba emelték az amúgy népszerű és körberajongott  szupersztárt.

A „Justice” világszerte közel 9 milliárd streamet halmozott fel, és az „Anyone”, „Lonely” és „Holy” hatalmas nemzetközi slágerek, kontextusában érkezett meg. Az album megjelenése előtt már 2 milliárd streamet gyűjtött össze, majd ismét  egy újabb, átütő sláger következett az albumról, a 'Peaches' mely eddig több mint 2,5 milliárd streamet gyűjtött össze. A Kid LAROI duett, a „Stay” idén júliusban jelent meg, és ez lett a valaha volt legrövidebb időn belüli dal, amelyet valaha 1 milliárd stream-en értek el a Spotify-on.

Bieber pályafutása egészen fiatalon, 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során 6 stúdióalbumot adott ki, és 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards és 21 MTV Europe Music Awards, díjat kapott.  Összesen több mint 80 millió albumot adott el.Tavaly megdöntötte Elvis Presley rekordját, mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek 8 albuma a Billboard 200-as listájának 1. helyére került. Augusztusban több mint 83 millióval megdöntötte a Spotify havi hallgatóinak minden idők rekordját.

A közelmúltban, az MTV Video Music Awards-on az év előadójának választották, és a mezőnyben vezető 8 MTV EMA-díjra jelölt Bieber továbbra is a YouTube és a Spotify első számú előadója világszerte, megerősítve a helyét a 21. század egyik legnagyobb popsztárjaként.

JUSTIN BIEBER, JUSTICE WORLD TOUR–időpontjai a következők:

2022
May 22 Monterrey, Mexico - Estadio de Béisbol Monterrey
May 23 Guadalajara, Mexico - Estadio 3 de Marzo
May 25 Mexico City, Mexico - Foro Sol
August 3 Skanderborg, Denmark - Smukfest
August 5 Malmo, Sweden - Bigslap Xl
August 7  Trondheim, Norway - Trondheim Summertime
August 9  Helsinki, Finland - Kaisaniemen Park
September 4   Rio de Janeiro, Brazil - Rock In Rio
September 7   Santiago, Chile - Estadio Nacional
September 10 Buenos Aires, Argentina – Estadio Único de La Plata
September 28 Cape Town, South Africa - Cape Town Stadium
October 1   Johannesburg, South Africa - Johannesburg FNB Stadium
October 13 Tel Aviv, Israel - HaYarkon Park
November 22 Perth, Australia - HBF Park
November 26 Melbourne, Australia - Marvel Stadium
November 30 Sydney, Australia - Sydney Football Stadium
December 3 Brisbane, Australia - Suncorp Stadium
December 7 Auckland, New Zealand - Mt Smart Stadium

2023
January 13 Amsterdam, Netherlands - Ziggo Dome
January 16 Hamburg, Germany - Barclays Arena
January 18 Zürich, Switzerland - Hallenstadion
January 21 Lisbon, Portugal - Altice Arena
January 23 Madrid, Spain - WiZink Center
January 25 Barcelona, Spain - Palau Sant Jordi
January 27 & 28 Bologna, Italy - Unipol Arena
January 31 Cologne, Germany - LANXESS Arena
February 2 Frankfurt, Germany - Festhalle
February 4 Berlin, Germany - Mercedes-Benz Arena
February 8 Glasgow, UK - OVO Hydro
February 11 Aberdeen, UK - P&J Live
February 13 & 14 London, UK - The O2
February 22 Birmingham, UK - Resorts World Arena
February 25 Manchester, UK - AO Arena
February 26 Sheffield, UK – Utilita Arena
March 6 Paris, France - Accor Arena
March 9 Munich, Germany - Olympiahalle
March 11 Budapest, Hungary - Budapest Arena
March 12 Prague, Czech Republic - O2 Arena
March 15 Stockholm, Sweden - Tele2 Arena
March 17 & 18 Copenhagen, Denmark - Royal Arena
March 20 Antwerp, Belgium - Sportpaleis
March 24 Vienna, Austria – Wiener Stadthalle
March 25 Krakow, Poland - TAURON Arena

Örömmel tájékoztatjuk a rajongókat, hogy korlátozott számban exkluzív VIP csomagok is elérhetőek, melyek kivételes ajánlatokat tartalmazhatnak pl: lefoglalt ülőjegyeket, egyedi árucikkeket és még sok más meglepetést.

A Justin Bieber World Tour részeként a rajongóknak lehetőségük van  VIP ülőhelyeket nyerni, vagy egy utazást a Justinnal való találkozásra, amennyiben kapcsolatba lépnek a Propeller-en(https://propeller.la/), hogy segítsék a büntető jogi igazságszolgáltatás rendszerét a REFORM Alliance-al, küzdjenek a klímaváltozás ellen az NRDC-vel,  és támogassanak más fontos ügyeket.  Minél jobban aktívabb egy rajongó, annál nagyobb az esélye van a nyerésre.

Együtt kézzelfogható változást hozhatunk létre.

További információért látogasson el a www.justinbiebermusic.com oldalra