Alec Benjamin 2025 márciusában visszatér Budapestre!

A multi-platina lemezes amerikai énekes-dalszerző, Alec Benjamin, akire a TIME magazin csak úgy hivatkozik, mint a „következő generáció pop mesemondója", 2025. március 29-én Magyarországra érkezik, hogy egy felejthetetlen koncertet adjon az Akvárium Klubban. Bámulatosan növekvő fanbázisának köszönhetően világszerte komoly elismerést vívott ki magának. Benjamin a költői dalszövegek és a táncolható pop-dallamok egyedülálló keverékével szerzett magának világhírnevet, amelyet most a budapesti közönség is átélhet majd.

Az előadó hétfő reggel jelentette be 2025-ös 12 Notes nevű európai turnéját, amely új albuma, a 12 Notes megjelenését követi.  A Live Nation által szervezett, 31 állomásos turné március 5-én indul a barcelonai Razzmatazz Room-ban, majd Európa-szerte folytatódik, érintve Franciaországot, Németországot, az Egyesült Királyságot, Olaszországot és további helyszíneket, hogy végül Litvániában záruljon a Compensa Concert Hall-ban, április 9-én.

Alec Benjamin a 2024-es évet egy új zenei korszak kezdeteként jelölte meg, olyan slágerekkel, mint a King Size Bed, Pick Me, I Sent My Therapist To Therapy és a Different Kind Of Beautiful. Ezek az új dalok betekintést nyújtottak Benjamin harmadik stúdióalbumába, ami 12 Notes címmel jelent meg május 10-én az Elektra Entertainment gondozásában.

A fiatal művész 2018-as professzionális debütálása óta számos figyelemre méltó sikert ért el. Olyan lenyűgöző slágerekkel hódította meg a világot, mint a Let Me Down Slowly (háromszoros platina; Billboard 200), If We Have Each Other (platina), Water Fountain (platina) és Jesus In LA (arany). Kreatív elméje és természetes mesélőképessége révén olyan lélekkel teli popnarratívákat alkotott, mint a debütáló mixtape, a Narrated By You (2018), és a későbbi stúdióalbumai, a These Two Windows (2020) vagy az (Un)Commentary (2022).

Legutóbbi albuma megjelenése után Alec Benjamin sikeres turnét indított az Egyesült Államokban, Ázsiában, Ausztráliában és Európában – többek között debütált a Coachella Valley Arts and Music Festival és a Lollapalooza Music Festival színpadán is. Az énekes lenyűgöző karriert tudhat magáénak, több, mint 9 milliárd globális streammel, 12,5 millió közösségi média követővel, 123 millió playlist eléréssel és 1,6 milliárd YouTube megtekintéssel. Emellett elbűvölte az amerikai közönséget élő előadásaival olyan műsorokban, mint a „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon," „The Late Late Show with James Corden," „The Ellen DeGeneres Show" és a „Jimmy Kimmel Live!"

Már 2022-ben is bizonyította népszerűségét a magyar rajongók körében, miután teltházas koncertet adott az Akvárium Klubban. Most, 2025-ben visszatér, és minden esély megvan rá, hogy ismét teltház előtt adja elő legújabb és legismertebb slágereit. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél ennek a különleges élménynek, és hallgasd élőben Alec Benjamin magával ragadó dalait március 29-én az Akvárium Klubban!

Jegyek elérhetők szeptember 11-től az előadó elővásárlás keretében!
Általános jegyeladás kezdete: szeptember 13-án, pénteken, 10:00 órától!