Pukkasztó partival búcsúzik Budapesttől a LUFILAND kiállítás

Olyan eseményt hirdetett meg a LUFILAND produkció, amilyet garantáltan nem látott még ez a város. Búcsúzik Európa legnagyobb lufikiállítása, a csodavilág már csak néhány napig látogatható. Augusztus 18-án 19 órától a szervezők a nagyközönség bevonásával eresztik le a világraszóló produkciót. A pukkasztó partin több, mint 500 ezer légballonnak intenek búcsút.

Ezen az estén pukkanásoktól lesz hangos a BOK Csarnok, hiszen a búcsút a szervezők a közönséggel együtt szeretnék megélni és több, mint félmillió lufit pukkasztanak ki együtt. A kisebb lufiból készült alkotásokat a jelenlévő érdeklődők hazavihetik – így szó szerint kapnak egy darabot emlékbe a kiállításról.

A LUFILAND az elmúlt hónapokban látogatók tízezreit nyűgözte le a Szfinx, az Eiffel-torony, a Lánchíd, vagy éppen a New York-i Szabadság-szobor lufiból készült kreációjával. A 4000 négyzetméteres szuperprodukció világkörüli útra repítette a vendégeket a lufiművészek egyedi és grandiózus műveinek segítségével.

Minden jó véget ér egyszer, bezár a LUFILAND is, ám egy utolsó, jó hangulatú estén a művészek, a szervezők és a közönség együtt esnek neki a bontásnak. A pukkanások garantáltak, ahogyan a sok nevetés és a különleges életérzés is. A lufik mind környezetbarát darabok, amelyek így nem terhelik a természetet. A hatalmas kiállítás után alig néhány doboz hulladék marad.  

A szervezők szeretettel várnak mindenki, részletek és jegyvásárlás az alábbi linken:  https://www.eventim.hu/hu/jegyek/lufiland-budapest-bok-csarnok-640504/event.html