Dwayne Johnsonnal ünnepli első születésnapját a Madame Tussauds Budapest

Dwayne Johnsonnal ünnepli első szülinapját a Madame Tussauds Budapest. A hollywoodi világsztár mától a Palazzo Dorottya falai között várja a látogatókat. A Szikla maga is részt vett az impozáns figura kialakításában, amely néhány hónapig lesz látható Budapesten.

Pontosan egy évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit a Madame Tussauds Budapest a belvárosi Palazzo Dorottyában. A produkció 52 figurával, köztük 17 magyar vonatkozású viaszmással vezeti be a látogatókat a hírességek csillogó világába.

Az ünnepen leplezték le napjaink egyik legsokoldalúbb és szó szerint leghatalmasabb hollywoodi sztárjának figuráját a Madame Tussauds Budapestben. Dwayne Johnson egyszerre színész, profi pankrátor, testépítő ikon, amerikai futball liga tulajdonos, üzletember és producer, akit tömegek követnek szerte a világon - csak az Instagramon közel 400 millió rajongó kíváncsi a történeteire.

Dwayne Johnson a Madame Tussauds egyik legnépszerűbb egyéniségei közé tartozik, többek között Londonban, New Yorkban, Las Vegasban, Dubaiban, Amszterdamban és Berlinben is találkozhatnak figurájával a rajongók. Érthető a vonzalom: mindenki szívesen szelfizik a Sziklával.

A félig szamoai származású világsztár maga is aktívan részt vett a figura kialakításában - 2019-ben modellt ült a Madame Tussauds viaszművészeinek. Több ezer felvétel készült a Szikláról, az adatok alapján a szakemberek több hónapnyi munkával alkották meg a vörös szőnyegen pózoló Dwayne Johnson hasonmást, amellyel maga az alany is nagyon elégedett volt. Dwayne Johnson többször találkozott már “önmagával”, sőt a viaszmás öltözékeit is a színész választotta ki. A Dubaiból érkezett figura annak a púderkék öltönynek a másolatában feszít, amelyikben Dwayne Johnson a Skyscraper című film New York-i premierjén is megjelent.

Dwayne Johnson járt már Budapesten, sőt 174 napon keresztül az otthonának is mondhatta a várost. A Herkules forgatása miatt időzött nálunk a színész, főleg Pátyon és Rákospalotán dolgozott a stáb, köztük 500 magyar statiszta. Érdekesség, hogy a Madame Tussauds Budapest egy másik sztárja, a topmodell Palvin Barbara is játszik egy kisebb szerepet a filmben. Dwayne Johnson itteni tartózkodása alatt szinte minden nap ellátogatott egy budai konditerembe. Később magyarul is beszélt pár mondatot: kampányvideót küldött egy miskolci gimnázium diákigazgató-választására. 

A meglepetések sora nem ér véget: a Madame Tussauds Budapest hamarosan újabb sztárok érkezését jelenti be, nemsokára két állandó figurával 54-re bővül a hírességek névsora.