Legújabb albumát a SZIN-en mutatja be Zara Larsson

Armin Van Buuren és Kamrad után újabb nemzetközi sztár fellépését hozta nyilvánosságra, a fesztiválnyarat idén is nagy bulival záró Coca-Cola SZIN. Eszerint Szegeden lép fel augusztus végén a svéd világsztár, Zara Larsson, akinek most megjelenő új lemezét itt hallhatjuk Magyarországon először élőben. A Szegedi Ifjúsági Napok szervezői már a hazai nevekből is csepegtettek: augusztus 28-31. között a Tisza-parton búcsúztatja a szezont – mások mellett - Azahriah, Krúbi, Dzsúdló, Rúzsa Magdi vagy a Wellhello.

Zara Larsson szupersztár karrierje 10 éves korában indult, amikor elvitte a pálmát a Britain's Got Talent svéd megfelelőjén, a Talang-on. Zara csak pár évig maradt Skandinávia féltve őrzött titka, 2015-ben már az egész világ beleszeretett 'Lush Life' című slágerébe, mely 24 ország slágerlistájára került fel és a Spotify-on több mint 1,3 milliárd streamelésnél tart. A svéd világsztár idén februárra ígérte legújabb albumát, melynek egyik felvezető slágere, a 'You Love Who You Love' egy erőteljes üzenetet magába foglaló dal, egy vibráló pop-rock himnuszba csomagolva, illetve már napvilágra került az 'On My Love' című single is, amit a svéd énekesnő a világ elsőszámú DJ-jével, David Guettával közösen hozott össze. Az új album dalait Magyarországon - élőben először - a Coca-Cola SZIN-en hallhatjuk - persze a korábbi nagy slágereket sem nélkülözve.
 
A hazai könnyűzenei szcéna is hagyományosan Szegeden búcsúzik a nyári fesztiválszezontól. Azahriah már korábban bejelentette, hogy az idei, mindössze néhány állomásból álló fesztiválos bulisorozatát Szegeden zárja. Rajta kívül pedig már biztos, hogy fellép a Tisza-parton az Analog Balaton, a Bagossy Brothers Company, a Bëlga, a Bohemian Betyars, a BSW, a CsakNekedKislány, Dzsúdló, a Fish!, a Follow The Flow, KKevin, Krúbi, a Lazarvs, a Necc Party, Pogány Induló & Ótvar Pestis, Rúzsa Magdi, T. Danny, a Valmar és a Wellhello.
 
A Coca-Cola SZIN-re – a bérletek mellett – mostantól napijegyet is lehet vásárolni. A fesztiválra a 11 év alatti gyerekek ingyen juthatnak be, de 15 év alatt is van kedvezmény. A 11-15 év közöttieknek szóló kedvezményes „gyerekjegy" már szintén elérhető. Bővebb információ a www.szin.org oldalon.