A Plázson is telt házat csinál Azahriah

Azahriah már biztosan púposra tölti a Balaton Nagyszínpada előtt is a nézőteret, a siófoki Plázs azonban még tartogat nagy bulikat a hétvégén. Pénteken a Neoton slágereire táncolhatunk a homokon, majd jön egy holdfényes Fergeteg Party. Az Aréna háziasszonya pedig ismét Metzker Viki lesz. 

A Balaton partycentrumában, a siófoki Plázson már keddtől beindult az élet, és az ingyenes bulifolyam csütörtökig pörgeti a nagyérdeműt a Music Teraszon. Pénteken pedig a Nagystrandon kiköt a Santa Maria és partra száll a Neoton csapata, hogy a Plázson megidézzék a legendás nagy slágereket. A koncert házigazdája Dj Dominique lesz, aki nem éri be ennyivel, a koncert után berobbantja a már elmaradhatatlan Fergeteg partyt.

Aznap még a Plázs Arénájába is érdemes lesz betérni, ahol a Metzker & Friends nyári sorozat vendége ezúttal az ország egyik legtrendibb lemezlovasa, a Rádió 1 legfiatalabb állandó házigazdája, Jauri lesz.

A szombati nap főszereplője egyértelműen Azahriah. A hazai könnyűzenei életben történelmet írt tehetség már biztos, hogy telt ház előtt ad koncertet, aminek a balatoni csillagos ég adja majd a díszletét.