Ismét három ajándékot zsebelhetünk be az Epic jóvoltából

Újabb hét, újabb ingyenes játékokat kínál az Epic Games Store.

Az egyik a Hood: Outlaws & Legends, ami egy 2021-ben megjelent PvPvE multiplayer kalandjáték. Más-más tulajdonságokkal rendelkező karaktereket hozhatunk létre és kell kincseket megszereznünk mielőtt a másik csapat tenné meg ezt.

A másik egy körökre osztott roguelike RPG az Iratus: Lord of the Dead, ahol élőhalottak seregeit vezethetjük ezzel segítve egy dühös nekromantát, aki az élők világába szeretne eljutni.

Végül pedig a Geneforge 1: Mutagen-t húzhatjuk még be. Ez egy fantasy szerepjáték, ahol mutáns szörnyetegekkel formálhatjuk át a világot.

Valamint a 2020-as év egyik nagy sikerű játéka, a Fall Guys Steamről az Epic Games Store-ra került át és egyből ingyenes is lett, ezt is érdemes bezsebelnetek.

Nincs más dolgotok, mint bejelentkeztek az Epic fiókotokba és a GET gomb megnyomása után befejezni a vásárlást. A műveletet meg tudjátok csinálni az Epic Games Store kliensében is, miután feltelepítettétek a programot és persze itt is szükségetek van egy fiókra a játékok megszerzéséhez. Utána indulhat a letöltés és a game is.

Az ingyenes akció július 7. 17:00 óráig él. Csapjatok le rá és próbáljátok ki!
Jó szórakozást kívánunk hozzá!