Hatféle társasjátékkal érkezik a JimJam

A nyár folyamán számos újdonsággal kedveskedett kicsiknek és nagyoknak a JimJam. A további meglepetésekből sincs hiány: novembertől hat különböző, a játszva tanítás jegyében készült társasjátékkal találkozhatnak a kisgyermekes családok a boltok polcain.

A JimJam elsősorban az óvodáskorúakat és családjaikat megszólító televíziós csatorna. 2006-os indulása óta gyorsan nőtt a lefedettsége, mára több mint 100 országban van jelen Európától kezdve a Közel-Keleten keresztül egészen Afrikáig. Kiváló minőségű programjaiban a világ legkedveltebb óvodai televíziós karakterei szerepelnek, mint Bing, Bogyó és Babóca vagy Thomas, a gőzmozdony.

A november elsejétől elérhető, hatféle készségfejlesztő játékban ugyancsak visszaköszön a csatorna szellemisége - a Tanulj játszva! -, hisz ahogyan kedves sorozataik, úgy a most megjelent játékok is a kicsik intellektuális és érzelmi fejlődéséhez járulnak hozzá rendkívül szórakoztató módon. Ezért tartja kiemelten fontosnak a JimJam, hogy beálljon a kezdeményezés mellé: az óvodás korosztály játszva tanítása ne csak a képernyők előtt történjen, hanem a családi játékok alkalmával is.

A játékok közt - a teljesség igénye nélkül - megtalálható dominó, társasjáték, de finommotorikus képességeket fejlesztő gyermekjáték is, a főszerepben pedig ezúttal is Jim és Jam van, a két szerethető, mókára mindig kapható figura és barátjuk, Csillag.

Aki szeretné kipróbálni a fent említett játékok egyikét, az november 6-án megteheti az Ország Játéka Játszónapján, ahol a JimJam játszósarokkal várja a látogatókat. A csatorna a korábbi évekhez hasonlóan idén is Ország Játéka rendezvény kiemelt partnere, ahol fergeteges programok mellett a szakmai zsűri döntése alapján számos kategóriában választják meg a legjobb játékokat 2022-ben, a JimJam képviselete pedig különdíjban részesíti az általuk választott legjobb készségfejlesztő
terméket.

További információkat az eseményről a rendezvény hivatalos honlapján találhatnak, míg aki szeretné megvásárolni valamely játékot, a JátékNet weboldalán érheti el azokat.