Visszatér a Samsung Odyssey League

A 2020-ban, a PlayerUnknown’s Battlegrounds játékban megrendezett Odyssey League sikere után a Samsung, a gaming monitorok piacának egyik vezető vállalata ismét játékra hívja a kontinens esport csapatait. Az új évadban a résztvevők a Rocket Leagueben autós focipályáján mutathatják meg a tudásukat, a legjobbak pedig a 25.000 euró összértékű Samsung ajándékok egyikét is hazavihetik.

Az európai döntők nézőközönsége a versenyeken is találkozhat majd az Odyssey gaming család legújabb modelljeivel, hiszen a résztvevő csapatok is ezeket használják majd. A Samsung legjobb technológiáival támogatja a versenyzőket, köztük a díjnyertes Odyssey G9 monitorral, amelyet az Európai Hardverszövetség a Legjobb Gaming monitornak választott, vagy a nemrég bemutatott G70A, G50A és G30A modellekkel. Az újgenerációs konzolokhoz és gaming PC-khez kifejlesztett monitorokkal a Rocket League valósághű színekben, élesen jelenik meg, alacsony válaszidő mellett.

Az Odyssey League, amely a Samsung gaming monitorokról kapta a nevét, Európa legkiválóbb kompetitív játékosait keresi olyan játékokban, mint például a PUBG, vagy idén a Rocket League. A bajnokságban évről évre olyan játékosok versengenek, akik az Odyssey eszközökhöz hasonlóan magas szintű teljesítményre képesek, és ezt szeretnék mindenkinek bebizonyítani. Ebben az évben a legjobbak részesülhetnek a 25.000 eurós összdíjazásból is.  

A bajnokságra a nevezés már elindult, az egyes régiók csapatai egészen július 23-ig adhatják le a jelentkezésüket a selejtezőkre. A győztesek bekerülnek a regionális döntőkbe, amelyek mindegyikét élőben, a résztvevők nyelvén közvetítik. A régiós nyertesek az Európai Döntőbe jutnak, amelyet augusztus 27. és 29. között rendeznek, angol nyelvű élő kommentárral, a végén pedig bajnokot hirdet az Odyssey League.

Az Odyssey League bajnokságban résztvevő régiók az alábbiak szerint mérkőznek meg egymással.

 

Régiók

Országok

Forduló

Időszak

1, 2, 3, 4, 5

Ausztria, Svájc, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Lengyelország, Kelet-Európa, Románia, Görögország, Magyarország, Csehország, Balti országok, Adriai régió

Selejtezők

július 23-26.

Regionális Döntők

augusztus 7-8.

6, 7, 8, 9,10

Benelux államok, Franciaország, Németország, Svédország Norvégia Finnország, Dánia, Egyesült Királyság

Selejtezők

július 30. – augusztus 2.

Regionális Döntők

augusztus 14-15.

1-10

Döntőbe jutott országok

Európai Döntő

augusztus 27-29.

A jelentkezés már elindult, az érdeklődő csapatok a www.odysseyleague.gg weboldalon adhatják le nevezésüket.

A Samsung a torna alkulásáról és aktualitásairól a Twitteren (@OdysseyLeague) és a liga Discord szerverén ad rendszeresen hírt.