Bemutatjuk a Team Liquid új Alienware-edzőközpontját

A Team Liquid, a világ egyik legsikeresebb e-sport-szervezete büszkén jelentette be, hogy a Dell Technologies partnereként megnyitotta legújabb Alienware-edzőközpontját (AWTF EU) Hollandia egyik technológiai központjában, Utrechtben. A létesítmény tisztelgés a Team Liquid utrechti alapítása előtt, és egyben jól mutatja, hogy a 20 éves szervezet továbbra is élen jár az iparági innovációkban. Az AWTF EU alig néhány hónappal a Team Liquid és az Alienware partneri kapcsolatának 10. évfordulója előtt nyitott meg, és a TL európai központjaként fog szolgálni. Az esport-szervezet innen koordinálja a regionális profi csapatok, játékosok és alkalmazottak munkáját.

A Team Liquid nagy hangsúlyt helyez a játékosok mentális és testi épségére, így az AWTF EU-t is ezt szem előtt tartva alakították ki. Az 1060 m2-es, csúcstechnológiai megoldásokkal felszerelt létesítmény célja, hogy megfelelő feltételeket biztosítson az e-sport-képzésnek. A központban fenntartható és egészséges környezetben növelhetik profik a teljesítményüket, az általános jó közérzetük fenntartása mellett. Az épületben megtalálhatók kifejezetten a játékosok, a személyzet és a közösség igényeihez szabott területek, és további remek szolgáltatások. Néhány példa:

  • Világszínvonalú gyakorló- és edzőszobák a hatékonyabb képzéshez
  • Lakórészek és edzőtermek a játékosok számára a pihenéshez és regenerálódáshoz
  • A Dell Technologies és az Alienware által nyújtott csúcstechnológiás eszközök minden helyiségben
  • Egyedi Team Liquid témájú díszítések, valamint Marvel témájú tárgyalóterek
  • 120 fős meccsnézői közösségi tér
  • Egyterű, nyitott irodaterület
  • Teljes munkaidőben foglalkoztatott séf, aki gondoskodik a tápláló étkezésekről
  • Fenntartható kialakítás a Venhoeven CS & AHH Architects építészeti irodától: szerves alapú és újrahasznosított alapanyagok, hatékony légkondicionáló-rendszer, intelligens hang- és világítási rendszerek

„Az Alienware-edzőközpont célja meglehetősen egyértelmű: csúcstechnológiákkal ellátni a Team Liquidet, hogy újabb sikerekkel öregbíthessék a hírnevüket. A világszínvonalú létesítményt a legjobb Alienware-hardverekkel és a Dell Technologies kínálatának legfejlettebb megoldásaival szereltük fel. Gratulálunk a Team Liquid munkatársainak és játékosainak ehhez a lenyűgöző teljesítményhez, és sikerekben, győzelmekben gazdag éveket kívánunk nekik!” –  mondta Bryan de Zayas, a Dell Technologies nemzetközi marketingigazgatója.