Szegeden nyitotta meg legújabb üzletét a DIGI

A DIGI a régióban az elmúlt 10 év során fokozatosan végrehajtott technológiai beruházásokkal összhangban, előfizetői kényelmét és érdekeit szem előtt tartva a Szeged Plázában nyitotta meg legújabb üzletét.

A 2020-ban Szegeden végrehajtott jelentős vezetékes hálózat technológiai fejlesztését, valamint a teljes mobilhálózati lefedettség kiépítését követően a DIGI biztosítja az FTTH1 technológiát előfizetői számára. Ennek megfelelően immár majdnem minden vásárló otthonában elérhető a felhasználói végpontig kiépített optikai hálózat.

Szeged az igénybe vehető szolgáltatások terén technológiailag kiemelkedő, mivel a DIGI/ Invitel előfizetők 4 különböző integrált minőségi szolgáltatás előnyeit élvezhetik: a szélessávú adatátviteli szolgáltatást, a digitális televíziózást, az internettelefont (VoIP), és mindezekkel együtt a mobilszolgáltatást is.

Annak érdekében, hogy a megnövekedett ügyfélkör érdekeit még inkább kiszolgálja, a vállalat az első szegedi DIGI Pont 2016-os nyitását követően a Szeged Plázában, a Kossuth Lajos sugárút 119. alatt megnyitotta a városban második üzletét. A legújabb, az országban 62. DIGI Pont dizájnja tükrözi a modern, korszerű technológiai megoldásokat, amelyeket a vállalat előfizetőinek kíván nyújtani.

A nyitással kapcsolatban Ruska Viktória, kommunikációs vezető elmondta:

“Nagy öröm számunkra, hogy már a második üzletünket avathatjuk Szegeden, az Alföld szívében. Évtizedes jelenlétünk a délkeleti régióban ügyfeleink DIGI iránti bizalmában gyökerezik. Biztos vagyok benne, hogy új üzletünk a szegediek és a regionális lakosok kényelmét szolgálja majd, és teljes mértékben kielégíti előfizetőink igényeit!”

Az újonnan nyílt üzlet mellett a Dugonics tér 11 alatti DIGI Pont továbbra is várja az előfizetőket.

1 Fiber to the Home, száloptika telepítése az előfizetők otthonába