Sikeres közép-európai cipőkereskedő használja az Oracle Cloudot

A lengyel alapítású eobuwie.pl Közép- és Kelet-Európa egyik vezető cipő-, táska- és kiegészítő kereskedője, Magyarországon ecipo.hu márkanéven ismert. Ahogy a vállalat új piacokra terjeszkedik, úgy válik egyre összetettebbé árukészlete és választéka. A tervezési folyamatok racionalizálása és automatizálása, valamint a változó vásárlói igények kielégítése érdekében az eobuwie.pl nemrégiben az Oracle Retail felhő-alapú kereskedelmi megoldását választotta. Mostantól a vállalat különböző termékkategóriákért felelős részlegei egy integráltabb és intelligensebb tervezési folyamat végrehajtására lesznek képesek minden termékcsalád és a növekvő választék tekintetében a márkaportfólióban.

"Az Oracle-be történő befektetésünk lehetővé teszi számunkra, hogy jobban igazodjunk a vásárlói igényekhez egy friss, vásárlóink számára bárhol elérhető választékkal." - mondta Szymon Dąbrowski, az eobuwie.pl S.A. kereskedelmi igazgatója.

"Az új felhőszolgáltatással sikeresebben tervezhetünk egyszerre több csatornán, piacon és ügyfélszegmensben, elősegítve ezzel üzleti növekedésünket. A tervezők az Oracle Retail Merchandise Financial Planning segítségével proaktívan irányíthatják a beszerzési folyamatot" - mondta Wiktor Miernik-Zdanowicz, az eobuwie.pl S.A. kereskedelmi műveletekért felelős vezetője. "Célunk, hogy kevesebb időt töltsünk az adatok manuális összevetésével, és több időt fordítsunk az adatok elemzésére és a profitlehetőségek azonosítására."

Az eobuwie.pl az Oracle Cloud infrastruktúrán futó Oracle Retail Merchandise Financial Planning Cloud Service-t az egyedülálló, divatáru- és cipőkereskedelmet támogató funkciói és a piacon már bizonyított eredményei miatt választotta. A bevezetés az Oracle PartnerNetwork (OPN) tagja, a Pronos támogatásával valósult meg, amely kiváló helyi piacismerettel, termék- és nyelvismerettel rendelkezik. Az eobuwie.pl és a Pronos a lean szállítási megközelítést alkalmazva mindössze 13 hét alatt sikeresen megvalósította az új felhőszolgáltatás bevezetését.

"Szofverszolgáltatási megoldásunk az eobuwie.pl-hez hasonló kiskereskedelmi cégeket hozzásegíti a kereskedelmi tervezés legújabb innovációihoz." - mondta Mike Webster, az Oracle Retail vezető alelnöke és vezérigazgatója. "Az Oracle Cloudba való befektetéssel az eobuwie.pl az alaptevékenységére koncentrálhat, miközben lehetősége nyílik kihasználni a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia beépített erejét kereskedelmi folyamatainak tervezése és kivitelezése közben."