Megújult a Vodafone feltöltőkártyás díjcsomagja

A Vodafone Magyarország célja, hogy az alapvető telekommunikáció lehetőségét minél szélesebb körben tegye elérhetővé. Ezt szolgálja, hogy augusztus elejétől a TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes 1 GB kiinduló adatkeretet, valamint 100 lebeszélhető percet kapnak, melyet 30 napig használhatnak fel. A díjmentes szolgáltatásoknak köszönhetően feltöltés nélkül is kapcsolatban tudnak maradni az ügyfelek.

TUTI Hétfő opció is pozitívan változik: a kedvezmény igénybevételéhez már nem szükséges hetente aktiválni a szolgáltatást, a díjmentes időszak minden hétfőn 12:00 és 13:00 óra között automatikusan elérhetővé válik minden TUTI100+ ügyfél számára, normál díjas belföldi és EU roaming hívás esetén.

A TUTI100+ a perc-és SMS-díjak tekintetében is rendkívül kedvező: a díjcsomagot igénybe vevő ügyfelek 19 Ft/perc áron telefonálhatnak, illetve 25 Ft/SMS áron küldhetnek üzeneteket – mindkét ár érvényes az összes hazai hálózatra.

Előbbiek mellett fontos újítás, hogy szeptember 15-től a Vodafone Magyarország – a jogszabályban előírt feltételek mentén – mindenki számára díjmentesen biztosítja a hozzáférés lehetőségét az alapszintű telekommunikációs szolgáltatáshoz: a kártya ugyanis feltöltés nélkül, az éves adategyeztetést elvégezve is érvényes marad. Emellett a szolgáltató díjmentes opciókat is biztosít – a hétfőnként 12:00 és 13:00 között életbe lépő, díjmentes 60 percet, illetve a szintén díjmentes havi 100 MB adatot –, így az ügyfelek nem csak hívásfogadásra tudják használni a feltöltőkártyás szolgáltatásukat.

Hasonlóképpen könnyebbséget hoz az ügyfeleknek, hogy a feltöltőkártyák felhasználási idejét a feltöltés időpontja a továbbiakban nem korlátozza. Már nem szükséges legalább 365 naponként feltölteni az egyenleget, hogy a kártya érvényes maradjon. Az éves adategyeztetés elvégzésére a jogszabályi kötelezettség miatt azonban továbbra is szükség lesz.

„Meggyőződésünk, hogy a mobilinternet és a hívásindítás lehetősége a kommunikáció alapvető eszközei, ezért elengedhetetlen, hogy ezekhez a szolgáltatásokhoz pénztárcától függetlenül minél többen hozzáférjenek. Az újításokkal célunk, hogy a lehető legalacsonyabb költség mellett korszerű és versenyképes konstrukciót nyújtsunk kártyás ügyfeleink számára is. Bízunk benne, hogy a TUTI100+ díjcsomag elődjéhez hasonló népszerűségre tesz szert és a feltöltőkártyás ügyfeleink kedvence lesz" – mondta Mester Hajnalka, a Vodafone Magyarország Megbízott lakossági üzletág igazgatója.

A TUTI100+ tarifacsomagról bővebb információ itt érhető el.