Fontos teendője lesz a Mindig TV északkeleti és keleti nézőinek

A február 4.-i előkészítő munkálatokat követően az Antenna Hungária Zrt. megkezdi a DVB-T-ről DVB-T2-re történő átállás első fázisát.

A technológiaváltás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az első ütem az északkeleti és kelet-magyarországi megyéket érinti, ezért március 3-án 7:00 és 19:00 óra között ebben a térségben teljes vagy részleges leállás várható.

Ha Ön MinDig TV Extra előfizető:

A MinDig TV Extra előfizetők az alábbi megyékben érintettek: Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Pest megye egyes részei.

A MinDig TV Extra előfizetőinek a vételhez új dekóderre lesz szükségük. Az első érintett régiókban február 10-én már megkezdődött a korszerűbb technológiával kompatibilis dekóderek postázása az előfizetők részére.

MinDig TV Extra előfizetőinket kérjük, hogy legkésőbb március 3-ig a kiküldött tájékoztató alapján, üzemeljék be a postán megkapott új (DVB-T2 szabványú) dekódert. Majd az üzemszünet után hangolják újra a készüléket. A MinDig TV Extra adása már csak az új eszközzel lesz elérhető az üzemszünetet követően. Kérjük ügyfeleinket, hogy a nevükre kiküldött dekódereket mindenképpen vegyék át és üzemeljék be. A szolgáltatáshoz az eszközt biztosítjuk, mely az Antenna Hungária Zrt. tulajdonát képezi.

Ha Ön MinDig TV néző:

A MinDig TV nézők az alábbi megyékben érintettek:

Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Pest megye egyes részei.

Az üzemszünetet követően szükségessé válhat a dekóderek újrahangolása. A fenti munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás.

Az újrahangolással és a dekóderekkel kapcsolatos további információ: