A villámgyors, zsebméretű Kingston XS2000 SSD már 4 TB kapacitással is elérhető

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette a 4 TB-os XS2000 bevezetését. A hordozható, kompakt külső meghajtó USB 3.2 Gen 2x2 sebességet és a legújabb generációs teljesítményt nyújtja.

Az XS2000 villámgyors, 2000 MB/s1 maximális átviteli sebességet kínál, ami még nagyobb hatékonyságot és még kevesebb várakozást jelent a felhasználóknak. Figyelemre méltó teljesítménye akár 4 TB2 kapacitással párosul, így egyetlen szempillantás alatt másolhatók vagy szerkeszthetők a nagy felbontású képek, 8K videók és nagyméretű dokumentumok. USB Type-C®3 csatlakozójának köszönhetően a tartalomkészítők bárhol menthetik és elérhetik a fájljaikat PC vagy mobileszköz segítségével. Az XS2000 mindössze 69,54 x 32,58 x 13,5 milliméteres, ami a legtöbb hordozható SSD-hez képest feleakkora méretet jelent. Strapabíró, levehető tokkal rendelkezik, melynek IP55 besorolása4 garantálja, hogy az eszköz víz- és porálló, így tökéletes társ minden kalandhoz, legyen szó munkáról, játékról vagy hobbiprojektről.

Az XS2000 meghajtó 500 GB-tól 4 TB-ig terjedő kapacitással kapható, ingyenes műszaki támogatást tartalmazó, korlátozott öt éves garanciával.5 További információért látogasson el a kingston.com oldalra.

1 A sebesség a gazdaeszköztől, a szoftvertől és a használattól függően változhat.
2 A flash tárolóeszköz névleges kapacitásának egy részét formázásra és más funkciókhoz használja az egység, ezért az adattárolásra nem elérhető. Emiatt az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás kevesebb a termékeknél megadottnál. További információ a Kingston flashmemória-útmutatójában (Flash Memory Guide).
3 Az USB Type-C® és az USB-C® az USB Implementers Forum bejegyzett védjegyei.
4 Az IEC/EN 60529 IP55 tanúsított termékek ellenállnak a folyó víznek és korlátozott porhatásnak. Használat előtt az egységet meg kell tisztítani és szárítani.
5 A korlátozott garancia 5 évre vagy az SSD Kingston SSD Managerben (kingston.com/SSDManager) megkereshető „fennmaradó élettartamára" érvényes. Egy új, még nem használt termék kopási mutatójának értéke száz (100), míg a programtörlési ciklusok számán alapuló tartóssági határt elért termék kopási mutatójának értéke egy (1). További részletek: kingston.com/wa.