A Kingston Technology DDR5 memóriáját validálták elsőként az Intel platformra

A Kingston Technology Europe Co LLP a mai napon bejelentette, hogy bevezetés előtt álló DDR5 UDIMM-memóriáit validálták az Intel platformra. Ez az első és legfontosabb mérföldkő a Kingston DDR5 memóriamegoldásai és a DDR5-öt alkalmazó Intel platformok közötti kompatibilitás igazolásának folyamatában.

A Kingston DDR5 memóriáinak bevezető portfólióját jövőre a DDR5-alapú platformokat támogató nagy teljesítményű, többféle kapacitású és különböző formai kialakítású memóriák egész sorozata követi majd. A DDR memóriák következő generációjának kifejlesztése után a Kingston több mint 10 000 DDR5 UDIMM-mintadarabot ad át a vezető alaplapgyártóknak és a technológiai partnereknek a platform bevezetésének támogatására, amivel a sikeres termékbevezetést készíti elő.

A Kingston már több mint három évtizede az ügyfélrendszerek preferált memóriamárkája. A hét elején a vállalat bejelentette, hogy a TrendForce elemzőcég árbevétel alapján felállított legfrissebb rangsora szerint a Kingston a világ legnagyobb külső DRAM-modul szállítója.  Ezzel immár 18. éve őrzi helyét, és tovább erősíti piacvezető pozícióját. Az új platformok bevezetésének közeledtével a Kingston is magasabb sebességre kapcsol, és a teljesítmény, az adatintegritás, a sűrűség és a skálázhatóság terén a következő évek igényeit kielégítő, új DDR5-memóriamodulokkal lép piacra.

„Jelentős összegeket fektettünk a közelgő termékbevezetés előkészítésébe, és már alig várjuk, hogy bemutathassuk legújabb DDR5-portfóliónkat. Mivel a globális hiányra reagálva időben beszereztük a komponenseket a gyártási infrastruktúra felkészítéséhez, ki fogjuk tudni elégíteni a nagy keresletet. A Kingston veled van (Kingston is with you) szlogen a partnerektől a végfelhasználókig, minden szinten érvényes. Cégünk készen áll arra, hogy vezető szerepet vállaljon a következő generációs memóriák szegmensében” – mondta Bernd Dombrowsky, a Kingston EMEA-régiójának értékesítési és marketing alelnöke.

A Kingston legendásan megbízható memóriáihoz teljes élettartamra kiterjedő, korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár.

 

Kingston DDR5 ECC UDIMM-ek

Rendelési szám

Kapacitás és jellemzők

KVR48U40BS8-16

16GB DDR5-4800 UDIMM 1Rx8 1.1V

KVR48U40BD8-32

32GB DDR5-4800 UDIMM 2Rx8 1.1V

További információért látogasson el a kingston.com oldalra.