Új évaddal jelentkezik a népszerű fotós tehetségkutató show, a Big Shot, melynek fő támogatója a Canon Magyarország

A Canon Magyarország örömmel jelenti be, hogy az immáron 2 sikeres évadot maga mögött tudó „Big Shot- Tied a Kamera” fotós tehetségkutató show idén ősszel a Canon támogatásával új évaddal tér vissza, méghozzá nem is akárhogyan. A Nánási Pál által fémjelzett műsor most új szintre lép, ugyanis az online térből kilépve, a TV készülékeken keresztül egyenesen a magyar lakosság nappalijába hozza el az amatőr és profi fotósok kreativitását és tudását adásról adásra kihívás elé állító szórakoztató produkciót.

Nánási Pál hazánk egyik leginkább ismert és elismert fotóművésze, a portré és glamour fotózás hazai példaképe 2020-ban indította útjára a „Big Shot” elnevezésű fotós tehetségkutató műsort, mely a maga nemében hiánypótlónak számít.

„A Canon márka filozófiájából adódóan keresi az olyan úttörő megoldásokat, melyek segítségével széles körben megismertetheti és népszerűsítheti a képalkotás örömét. Ehhez tökéletesen passzolt a „Big Shot” koncepciója, így izgatottan ragadtuk meg az alkalmat, hogy az őszi évad főtámogatója legyünk. Bízunk benne, hogy a nézők nem csak szurkolni fognak kedvenc fotósuknak, hanem akár ők maguk is csatlakoznak hozzánk ezen az úton és egy új hobbival, sőt a későbbiekben akár egy új hivatással is gazdagodnak majd.” - árulta el Oláh Viktória, a Canon Hungaria vállalati és marketingkommunikációs vezetője.

A „Big Shot” őszi évadában 10 versenyző fogja összemérni tudását, akik egyaránt a Canon csúcstechnológiás EOS R gépeit és RF objektívjeit fogják kézbe venni és a gyakorlatban is kipróbálni.

„Nagyon örültünk a Canon megkeresésének, hiszen ez egy remek lehetőség arra, hogy a sorozatot új szintre emeljük és a fotózást tovább népszerűsítsük. Sokan szeretnek fotózni, a pillanat megörökítése elemi vágyunk, és a technológia fejlődésével és elterjedésével szinte mindenki számára elérhetővé vált. De a sikerélményhez a megfelelő eszközök mellett, némi technikai tudás és gyakorlás elengedhetetlen. A különböző tematikákra, technikákra épülő adásokban az utóbbit fogjuk tovább fejleszteni és izgalmas kihívások elé állítani a versenyzőket olyan módon, hogy az otthon ülő hobbifotósok is tanulhassanak, inspirálódhassanak belőle. Mi már nagyon készülünk a kreatív feladatokkal és érdekes körülményekkel, helyszínekkel.” - mondta Nánási Pál fotóművész.

A Big Shot fotós tehetségkutató toborzása megkezdődött, a jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre lehet beküldeni 2023. augusztus 15-ig. A 3. széria fődíja egy Canon EOS R6 Mark II váz és egy RF 24-105mm f/4 L IS USM objektív.

A szórakoztató és egyben ismeretterjesztő műsor első epizódja október 29-én lesz látható a Super Tv2 csatornáján.

A további részletekért kérjük látogasson el az alábbi social media oldalakra:
https://www.facebook.com/BigShotTiedaKamera
https://www.instagram.com/bigshot_tiedakamera/
https://www.facebook.com/nanasiphoto
https://www.instagram.com/palnanasi/
https://www.facebook.com/hivatalosCanonMagyarorszag
https://www.instagram.com/canonmagyarorszag/