Elindult a Canon téli cashback akciója

Aki évek óta fotózik, az jól ismeri, sokan közülük várják is. Aki nemrég kezdte és most szánta el magát új fényképezőgép vásárlásra, az a legjobbkor döntött így. Elindult a Canon minden évben visszatérő kedvezményprogramja, amit a köznyelv csak cashback-nek hív.

A kedvezményt pénzvisszatérítés formájában adja a Canon. A promóciós időszak 2021. november 1-től január-ig tart, ezen időszakon belül a Canon hivatalos viszonteladó partnereinél megvásárolt, a promóciós listában szereplő termékekre a kedvezmény érvényesítéséhez 30 napon belül kell regisztrálni. A kedvezmény az üzletekben és online történő vásárlás esetén is érvényes. Amennyiben a terméket január 31-én vásárolja meg valaki, akkor is rendelkezésére áll a regisztráció lehetősége 30 napig, tehát legkésőbb március 2-ig. Érdemes erre figyelni, hiszen most a Canon legnépszerűbb termékei kerültek a kedvezményes termékek listájára, és a regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe. A regisztráció alkalmával az utaláshoz szükséges adatok és a vásárló elérhetősége mellett a vásárlást igazoló bizonylatot és a terméken található EAN kódot is fel kell tölteni (érdemes ezért a regisztráció megkezdése előtt ezeket előkészíteni).

Az értékes műszaki cikkek hosszútávú használata során megtérül a gyártóval hivatalos kereskedelmi kapcsolatban álló viszonteladóktól történő vásárlás. Különösen a Canon termékei esetében, amelyeket a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztünk tovább. A hivatalos viszonteladók rendelkeznek a termékekről megfelelő szakmai és műszaki tudással. Értékesítőik részt vesznek a gyártó képzésein és a vásárlás során értékes tudással és tanácsokkal látják el a vásárlót, aki így számára leginkább megfelelő terméket tudja kiválasztani. A vásárlást követően a jótállási igények a vásárlás helyén is érvényesíthetőek. A Canon hosszútávon értékeli viszonteladóinak és vásárlóinak hűségét különböző oktatói programokkal, visszatérő kedvezményes ajánlatokkal és megbízható szervizhálózattal.

Kedvenc vázak és objektívek most akcióban
Sokak nagy kedvence az Canon EOS 5D Mark IV zászlóshajónak számít a DSLR vázak között, mely a téli cashback akcióban most a legnagyobb, 160.000 Ft-os kedvezménnyel vásárolható meg. Emellett különleges kedvezményekkel elérhető még a Canon EOS 6D Mark II, valamint a nemrégiben bevezetett Canon EOS 90D és Canon EOS 850D is, mely elérhető önállóan is és objektívekkel kit-ben.

Akik tükörnélküli vázakra váltanának, azoknak jó hír, hogy az akcióban az Canon EOS-R és Canon EOS-RP jelentős kedvezménnyel kapható: a vázak külön is, vagy csomagban adapterrel vagy objektívvel együtt is választható. A 2018 szeptemberében bevezetett EOS R rendszer páratlan optikai kiválóságot, világ szinten is az egyik leggyorsabb autofókuszt, és az RF bajonettnek köszönhetően rendkívül gyors kommunikációt biztosít a fényképezőgép és az objektív között. A gyorsaság, a kiváló ergonómia és a kompromisszummentes képminőség az EOS R rendszer lelke. Az RF objektívek széles választéka szerepel az akciós listán, így aki komolyan foglalkozik fényképezéssel, filmezéssel, az most hihetetlenül jó áron állíthatja össze új felszerelését.

A kedvezményes objektívek között megtalálható a könnyű (kb. 500 g) súlyú, 85mm gyújtótávolsággal rendelkező Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM ideális a portréfotózást kedvelők számára a vonzó látószögű és lágy háttérrel rögzített, lenyűgöző felvételek készítéséhez. A fényképezést hobbi szinten űző, vagy még fejlődő fotósok számára fejlesztett, szintén könnyű súlyú szuper teleobjektívekre is érvényes a pénzvisszatérítés: 4,5 méteres (Canon RF 600mm F11 IS STM) és 6 méteres (Canon RF 800mm F11 IS STM) minimális gyújtótávolságnak köszönhetően jól megközelíthetik a tájképek, a természetben élő állatok vagy művészi városképek témáit. Az objektívek AF és IS funkciókkal támogatott, távoli témák fotózására vonatkozó képességeit erősítik az RF 1.4x és az RF 2x adapterek használatával. Az Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM a gyémánt mintájú csiszolással ellátott fókusz/vezérlő gyűrűjével és a nagy, reteszelhető, 100°-ban elfordítható zoom gyűrűjével, gyors, pontos vezérlést biztosít a felhasználók számára, hogy a legmegkapóbb felvételeket készíthessék el. A sokoldalú objektívvel a nagy látószögű felvételektől a teleobjektív közeli képekig lenyűgöző minőségben fényképezhetünk, és ez az objektív nagyszerű párosítás a Canon legkönnyebb full-frame tükör nélküli fényképezőgépével, az EOS RP-vel.

Újdonságok az akcióban a fiatalos közönség és a gadget imádók számára
A téli cashback akció egyik újdonsága, hogy kiemelt fókuszt kapnak s ezzel együtt egyedülálló kedvezménnyel szerezhetőek be kompakt termékeink is. A SELPHY termékcsalád tagjaival (Canon SELPHY Square QX10 és Canon SELPHY CP1300) a nyomtatás bármilyen eszközről bárhonnan gyerekjáték, segítségükkel azonnal kiemelkedő minőségű, tartós nyomatokat készíthetünk.

Ha pedig egyetlen gombnyomással örökítenénk meg a távoli pillanatokat a családi kalandok során vagy éppen a vadvilág felfedezésekor, akkor a Canon PowerShot ZOOM lesz a megfelelő társunk, ami praktikus kialakítása révén a zsebünkbe rejtve bárhová elkísér.

A hobbifotósok és a sokat utazó vloggerek is megtalálják a kitűnő új eszközöket az akcióban
A Canon DSLR-gépeknél megszokott kreativitás egy könnyen online csatlakoztatható, nagy érzékelővel rendelkező kompakt fényképezőgépben: ez a Canon Powershot G7X Mark II, amely az akcióban különböző csomagokban, akár vlogger szettel is beszerezhető. A tenyérnyi kis gép fejlett képstabilizátora hihetetlenül stabil videofilmeket profi, full HD minőségben készít.

Aki cserélhető objektíves, de kis méretű géppel emelné új szintre vlogját, a kis tükörnélküli M sorozat legújabb tagját is kedvezménnyel vásárolhatja most meg: a bő fél éve bevezetett Canon EOS M50 Mark II is különböző konfigurációban választható pénzvisszatérítéssel. A vloggerek, bloggerek és influencerek, akik lenyűgöző képminőséget és valós idejű közvetítést igényelnek, hogy online közönségüket elkápráztassák, kifejezetten szívesen használják a kompakt méretű, mégis sok lehetőséget nyújtó kis MILC-et. Ha valaki már rendelkezik vele, bővítheti a tudását az akcióban szintén szereplő EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM objektívvel.

Utazáshoz, kiránduláshoz, családi pillanatok megörökítéséhez a Canon EOS 2000D kiváló választás kezdő fotósok számára. A sokoldalú gép részletgazdag, DSLR-minőségű képeket és mozifilmhatású Full HD videókat ígér felhasználói számára.

A további részletek - a promócióban megvásárolható termékek, az üzletek, ahol megvásárolhatók, az általános szerződési feltételek, valamint a regisztráció – az alábbi linkre kattintva érhetők el: https://www.canon.hu/promotions/teli-cashback