Az élményvezetéstől a fedélzeti kameráig: 10 ajándékötlet autósoknak

Szeretnél autómániás rokonodnak, barátodnak, barátnődnek idén karácsonykor egy különleges ajándékkal örömet okozni? Vagy inkább olyan meglepetést választanál neki, ami abban segíti, hogy profi sofőr váljon belőle? A Mio™, a minőségi fedélzeti kamerák gyártója összegyűjtött tíz autós ajándékötletet, amelyek között biztosan megtalálod azt, amivel elvarázsolhatod szerettedet.

1. Élményvezetés és vezetéstechnikai-tréning
Ha családtagod vagy kedvesed imád vezetni, biztosan örömmel kipróbálna egy luxus sportautót. Lepd meg élményvezetéssel, hogy biztonságos körülmények között száguldozhasson álmai kocsijával. Ha pedig inkább arra lenne szüksége, hogy a valós vészhelyzetekben állja meg a helyét, fizesd be vezetéstechnikai tréningre!

2. Házhoz érkező autómosó
Akinek ajándékot keresel, sokat dolgozik, és otthon is mindig elfoglalt? De szeretné, ha az autója szép tiszta lenne? Szuper meglepetés lesz neki a házhoz jövő autómosó! Amíg a kocsija az utcán parkol, addig a szolgáltató a külső-belső takarítást ökobarát tisztítószerrel elvégzi, így a környezetszennyezés miatt sem kell aggódnia.

3. Kormányvédő és cipősarokvédő
Egyszerű, elegáns, színes, csillogó, vicces? Bármelyik is a szeretted stílusa, biztosan találsz olyan kormányvédőt, amit szívesen használna az autójában. És gondolj a cipőjére is! A szilikonból készült cipősarokvédőt bármilyen lábbelire ráhúzhatja, így a vezetés nem teszi tönkre a cipője sarkát.

4. Mio™ menetrögzítő kamera
Ajándékozz biztonságot idén karácsonykor! A Mio™ fedélzeti kamerái rossz fényviszonyok között is kiváló képminőségben rögzítik az autó körüli eseményeket, a felvételek pedig később akár bizonyítékként is használhatók. Számos modellben található továbbá beépített WIFI, GPS, parkolásbiztonsági és egyéb vezetéstámogató funkciók. Kaphatók duális, vagyis első és hátsó kamerát tartalmazó készülékek, a legtöbb modell esetében pedig hátsó kamerával egészítheted ki az ajándékba szánt készüléket. A Mio™ a belépő szinttől a csúcsminőségig kínálja a menetrögzítő kamerák széles választékát, könnyű lesz megtalálni a megfelelő darabot!

5. Masszírozó ülésbetét és illatosító
Ha nincs az autóban beépített masszírozó funkció, akkor jól jöhet az ülésre rátehető, többféle módon programozható masszírozó betét, ami akár az anyósülésen is használható. Az autós wellness pedig fokozható, ha egy különleges illatosítóval egészíted ki a csomagot.

6. Autós kesztyű és pulóver
Egy vérbeli sofőr nemcsak úgy vezet, mint a profik, hanem úgy is néz ki. Ajándékozz neki egy pár minőségi, bőr autós kesztyűt valamilyen menő színben, és egy hozzá passzoló autós mintájú pulóvert!

7. Saját márkás termékek
Ha szeretted egy autómárka nagy rajongója, nézz körül a márka üzletében, webshopjában, a legtöbbjük árul márkázott termékeket. Találsz itt például táskákat, bögréket, ruhákat, lábbeliket, öveket, órákat.

8. Autós könyv és magazin
Aki nem csak vezetni, de olvasni is szeret, annak remek karácsonyi meglepetés egy autós tematikájú könyv. Ez lehet egy híres versenyzőről szóló életrajz, egy fotókkal illusztrált album vagy egy izgalmas regény. De akár autós magazin előfizetést is tehetsz a fa alá.

9. KRESZ tanfolyam
Ha szeretted régóta vágyik rá, hogy végre megtanuljon vezetni, add meg neki a kezdő lökést, és fizesd be egy KRESZ-tanfolyamra! Amennyiben már van jogsija, de gyakran félve ül be a volán mögé, lepd meg néhány vezetési órával, ahol szakképzett oktató segítségével válhat gyakorlott sofőrré.

10. Építhető makett autó
Autós rokonod, barátod szereti a kreatív tevékenységeket? Remek ajándék lesz neki egy méretarányos építhető modell, amit már a két ünnep között összerakhat. Legyen szó veterán, retro, luxus-, vagy sportautóról, biztosan megtalálod a neki való darabot!