A Canon bővíti a filmes termék kínálatát

A Canon Europe ma a profi filmesek számára mutat be néhány új terméket és fontos fejlesztést. A Flex Zoom sorozat az első prémium teljes képkockás zoom objektív: a CN-E20-50MM T2.4 L F / FP és CN-E45-135MM T2.4 L F / FP kiemelkedő teljesítményt és lenyűgöző minőséget kínál a HDR, 4K és 8K produkciókhoz. Ezekkel az objektívekkel a Canon a filmkészítési igények széles skálájának felel meg, hogy még több kreatív opciót biztosítson a filmeseknek, támogatva a csúcskategóriás tartalomkészítést a legkülönbözőbb témákhoz és forgatókönyvekhez. Mindkét objektív állandó és gyors T2.4-es fényáteresztést biztosít a teljes zoomtartományban, valamint lefedi a filmesek által leggyakrabban használt gyújtótávolságot a különféle produkciókban.

A másik fontos új Canon profi termék a legújabb broadcast zoomobjektív, az UHD DIGISUPER 122AF-nek (UJ122x8,2B AF). Prémium 4K képminőséggel és 122-szeres zoom arányával hihetetlen 8,2-1000 mm-es gyújtótávolság tartományt kínál (16,4-2000 mm, beépített 2x extenderrel). Az UHD DIGISUPER 122AF egy gyors és pontos fázisérzékelő autofókusz rendszerrel egészül ki, amely támogatja a gyorsan mozgó témák 4K felbontású rögzítését, amelyet a kezelő az új FDJ-S31/41 élességállítással használhat. A Canon új firmware-t is kiad a DP-V1830 professzionális referencia-kijelzőhöz, amely támogatja a műsorszolgáltatókat a lehető legjobb 4K HDR képminőség elérésében.

A Canon továbbá ma jelentette be az új letölthető illesztőprogramot a PTZ kameráihoz, amely videokonferenciát és streamelést tesz lehetővé a CR-N300, CR-N500 és CR-X300 segítségével. A Canon három PTZ kamerája hihetetlen 4K képminőséggel és sokoldalú IP-kompatibilitással zökkenőmentes, magas teljesítményt nyújt oktatási intézményeknek, vallási központoknak és sokféle munkahelyi környezetnek. A világjárvány volt a videokonferencia- és streaming-követelmények katalizátora és egyre több intézménynek támaszt igényt a kiváló minőségű, könnyen kezelhető videostreaming-megoldásokra. Ezenkívül a Canon támogatja a CR-N300 és CR-N500 két új protokollját – az SRT-t és a FreeD-t –, amelyek zökkenőmentes integrációt biztosítanak egyszerű és költséghatékony VR- és AR-gyártáshoz.

Több információ a CN-E20-50MM T2.4 L F / FP és CN-E45-135MM T2.4 L F / FP termékekről:
https://www.canon.hu/lenses/cn-e20-50mm-t2-4-l-f-fp/
https://www.canon.hu/lenses/cn-e45-135mm-t2-4-l-f-fp

CN-E20-50MM T2.4 L F / FP and CN-E45-135MM T2.4 L F / FP Key Features:

  • Full frame (teljes képmezős) szenzorokhoz tervezve
  • Állandó T2.4 és széles gyújtótávolság
  • Fejlett objektívlencse metaadat-támogatás a Cooke /i Technology TM, a Zeiss eXtended Data TM és az EF foglalat számára
  • Moduláris lencserögzítési rendszer (támogatott EF/PL rögzítést)
  • 11 Iris Blade a gyönyörű bokehért
  • Támogatja a 4K és 8K produkciókat
  • Robusztus és kompakt kialakítás (kb. 3,3 kg)

Több információ a PTZ Webcam Driver-ről: www.canon.hu/support

A két új protokoll részletei: https://www.canon.hu/ptz-cameras/firmware/