Újabb történetek a Netflixen, amiket olvasni és látni is kell

A vezércsel, A Bridgerton család, a Lupin és a Vaják - mi a közös bennük, amellett, hogy igazi közönségkedvencek, nézettségi rekordot döntöttek és hetekig szerepeltek a Netflix magyar top 10-es listáján? Ezek a lebilincselő történetek először könyvek lapjain elevenedtek meg, azaz könyvadaptációk, illetve a Lupin esetében a könyv inspirációként szolgált a sorozat cselekményéhez. A Netflix kínálatában minden műfajban találhatunk ilyen remekműveket a "Könyv alapján készült tévéműsorok" kategóriában, hamarosan pedig újabb könyvadaptációk érkeznek a Netflix könyvtárába. (Aki szeretné, még van egy kis ideje, hogy elolvassa a könyveket előtte)

  • Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak - premier: március 3.
  • IGEN NAP - premier: március 12.
  • Shadow and Bone - Árnyék és csont - premier: április 23.
  • Nő az ablakban - premier: hamarosan

A következő fejezet, jön a folytatás
Egy fejezet, vagy évad lezárultával rengeteg a kérdés, hatalmas a várakozás, de már jön is következő. Bizonyára sokan szisszentek fel a Lupin végén, folytatásért kiáltva, rengetegen  várják, hogy újabb részletek derüljenek ki a jóképű pszichopata, Joe történetéből a "Te' című sorozatban. Vannak, akik már számolják a napokat, hogy végre kiderüljön, hogyan folytatódik kedvenc szereplőink története. Hamarosan ez is kiderül.

  • Lupin - 2.évad - hamarosan
  • Te - 3.évad - hamarosan
  • Virgin River - 3.évad - hamarosan
  • Édes magnóliák - 2.évad - hamarosan
  • A csókfülke 3. - hamarosan

Saját Netflix könyvtár - offline is
A Netflix új "Letöltések neked"  funkciójának köszönhetően még jobban kinyílik a világ az okosletöltéssel. Az új funkció az Android rendszerű eszközökre aktiválható, Wi-Fin keresztül automatikusan letölt olyan tévéműsorokat, sorozat epizódokat és filmeket, amelyek a felhasználó ízlése alapján érdekesek lehetnek számára. Így a letöltés után hálózati kapcsolat nélkül is nézhetőkké válnak. Ha például hosszú vonatút vár rád, és nem fér könyv a hátizsákba, új sorozatokkal, filmekkel ismerkedhetsz meg akár út közben is anélkül, hogy az adatforgalom miatt kellene aggódnod.

Egy biztos, a jó sztrorikból nincs hiány a Netflixen. A könyv alapján készült produkciók között minden műfajban megtalálhatjuk a saját kedvencünket, legyen szó akcióról, drámáról, vígjátékról, romantikáról vagy érdekfeszítő valós történetekről.