Új évaddal tér vissza a Kicsi Gesztenye Klub a JimJamen

 

A legnézettebb hazai gyermekcsatorna műsorán tér vissza a Dobrády Ákos nevével fémjelzett Kicsi Gesztenye Klub. A 3. évad új epizódjaival, valamint a bennük felcsendülő régi és új dalokkal november 1-jétől rendszeresen találkozhatnak a gyerekek a JimJam műsorán.

„Eredetileg a ’Kicsi gesztenye’ gyerekdalnak indult, amit felkérésre írtam, de addig jutottam, hogy ’barna a szeme’. Végül a TNT lemezén jelent meg, felnőtt dalként tovább írva. Ennek a dalnak köszönhetően szólítanak az utcán 12 éve kicsi gesztenyének. Ezt megelégeltem, és úgy döntöttem, keltsük ezt a karaktert végre életre, és kezdjenek el arra fókuszálni az emberek.” - mesélte a klub ötletét a műsor producere, Dobrády Ákos.

A JimJam csatorna tökéletes otthona Kicsi Gesztenye Klubnak, ahol a játékos tanulásé a főszerep.

A Kicsi Gesztenye Klubban a gyerekek Lizával és barátaival, Kicsi Gesztenyével, Lufipofival, Olly-val és Napsugárral együtt kalandozhatnak. A barátok karakterét a négy őselem, a föld, a víz, a levegő és a tűz ihlette: a kedves jelmezes figurák szellemes párbeszédekkel és sok zenével, fülbemászó dallamokkal adják át a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket és értékeket.

A klub életében a tanulás mellett a bizalom, az egymásra figyelés, ugyanakkor a csapatban való helytállás megtapasztalása a legfontosabb. Minden részben témához illő dallal is kedveskednek Lizáék a nézőknek.

A Kicsi Gesztenye Klub legújabb részeivel november elsejétől mindennap 7:00-kor; illetve 17:40-kor találkozhatnak kicsik és nagyok a JimJamen, a vadonatúj évad kapcsán ráadásul nyereményjátékot is hirdet a JimJam csatorna a Facebook oldalán november 7-től, amelyben csodás Kicsi Gesztenye Klub ajándékok várják a szerencséseket.